Friday, May 11, 2012

Fredag, va? Redan!?

Vilken vecka. SÅ mycket att hinna med. Det har verkligen varit ett högt tempo.

Igår kväll var det dock väldigt trevligt. Flickorna på Girl Scouts bjöd in oss mammor på Mother's Day Tea Party. Vi var alla uppklädda i fina klänningar (nja, en del mammor hade totalt ignorerat inbjudans klädsel som skulle vara finklänning... Dålig stil när tjejerna gjort så fint)

Vi blev serverade en massa gott, fick blommor och lekte roliga lekar. Jättetrevligt!

Idag blir det en massa spring. När jag har jobbat klart så blir det in i duschen, sedan ut på stan, behöver handla lite kläder till maken och mig. Sedan ska jag hämta linser och lämna av glasögonen så de kan byta glasen. De lurade på mig extraförsäkring förra året, så nu tänker jag utnyttja den och få nya glas eftersom ett var lite repat...

Sedan till frissan och sedan upphämtning av Sarah i skolan. En snabbis hem, hämta Bob och sedan till veterinären.

Bob gillar fortfarande inte sina sprutor, men jag har nu en sk Inject-Ease, som gör att JAG i alla fall inet är nervös inför sprutorna! Ingen risk att jag sticker honom i nosen! :-) Tyvärr verkar Bob ha fått något neurologiskt problem. Han reagerar våldsamt på vissa ljud, benen viker sig och det ser ut som om han får ett anfall, väldigt läskigt.

Det kan vara ljudet av ett papper som skrynklas ihop eller typ mina nycklar som skramlar. Det värsta anfallet fick han dock när en trana stod utanför bilen och "bräkte". Han svimmade nästan!

Så vi får se vad veterinären säger om det. Annars verkar Bob må helt OK och blodsockret verkar vara stabilt.

Jag vill inte bråka för mycket med honom, men här i videon ser ni en lite demonstration av vilken sorts reaktion han får. Det kan dock vara mycket större, benen brukar vika sig på honom.

2 comments:

Saltistjejen said...

Vad mysigt med ert Tea party! Gulligt! men lite trist att alla inte ansträngt sig lika mycket som tjejerna.
Och Bob, har han haft de här reaktionerna på ljud tidigare också eller är detta ngt som kommit i och med diabetesen?
Å han är så söt! Hoppas att det kommer gå bättre nu med sprutorna också då du har bytt teknik.
Kram!!

SweFlo said...

Nej, det är de senaste dagarna som det kommit! Vem vet vad det kan bero på, vi får se vad veterinärer har att säga om det. Mysko i alla fall! Bob lär sig nog aldrig acceptera sprutorna, han är för gammal och envis! Ha ha! :-)