Tuesday, May 8, 2012

Semester 2013

Då var det fixat! Hela familjen är nu bokad på världens största kryssningsfartyg, Allure of the Seas, den 16 juni 2013, det blir västra Karibien med Haiti, Jamaica och Mexiko.

Dessutom snålade Kens pappa inte på hytterna, så vi fick en jättefin hytt med kanonläge! Kens bror ska ju med, och hans syster PLUS hennes tre yngsta barn (hon har fem barn). Den yngsta blir 14 i år.

Så inte bara får Sarah träffa sin faster för första gången, hon får träffa tre av sina kusiner med!

Känns lite overkligt att få en sådan här present neddimpandes i knät, inte varje dag man blir bjuden på en sådan här fin resa!

Idag fyller Sarah 9!

Här är hon nästan exakt 1 år

Tiden går så fort, så fort! Vi var uppe tidigt eftersom vi skulle ge Ken skjuts, redan vid halv sex för min del. Inga problem med att få Sarah att vakna idag, dock. Tårta med ljus och presenter brukar ha den effekten på barn :-)!!!

Idag kommer svenskan som kontaktade mig på lunch. Det hans inte med igår, det var bara för mycket att göra jobbmässigt för mig, så jag var tvungen att skjuta på det en dag. Men jag tror jag har fixat det ganska bra att jag inte behöver jobba förrens i eftermiddag idag, efter att jag har hämtat Sarah i skolan.

Det där med städning är en annan fråga dock, det får bli som det blir. Jag hinner i princip bara plocka i diskmaskinen och dammsuga lite snabbt, eftersom jag måste jobba lite innan hon kommer. Och så ska jag fixa lite lunch, såklart. Ska bli riktigt trevligt!

Hoppas att ni alla får en bra dag!

No comments: