Tuesday, May 1, 2012

Tisdag

Oj, jag är helt darrig! Det verkar vara nya normen efter att jag har gett Bob en insulinspruta. Han vill INTE. Det gör ju att jag blir mer nervös. Det har blivit lite bättre från min sida, jag vågar i alla fall sticka in nålen, men Bob försöker hela tiden kasta sig bakåt när jag håller honom. Inte så bra när man har en sylvass kanyl i handen!

Jag har lyckats sticka nålen i mig själv ett par gånger, och i Ken en gång! :-) Ha ha... Men vi har inget val, han MÅSTE få sina sprutor, två gånger om dagen...

Hela den här veckan har jag fullt upp med allehanda saker. Och i helgen drar jag och Sarah till Orlando för en girls only weekend. Fullt upp!

Igår blev jag kontaktad av en utlandssvenska som just flyttat till Tampa Bay-området, och hon har tänkt prova på att jobba som översättare och undrade om vi kunde träffas så hon kunde få lite tips. Med tanke på hennes bakgrund låter det som ett perfekt jobb för henne, så jag hoppas jag kan vara till lite hjälp.

Det blir lunch hemma hos oss på måndag, och jag får dessutom bonusturen att få träffa hennes lilla 7-månadersbebis! Kul!

Hoppas dock att hon inte är superpedant, för så mycket städning kommer det ju inte att bli tid till denna vecka.... :-(

Förresten, desto mer jag läste på om LASEK- och LASIK-operationer, desto mindre sugen blev jag på att göra en sådan... Läskigt! Dessutom har jag ett potentiellt stort jobb som kommer att ta hela sommaren, och då kan jag ju inte sitta halvblind med läkande ögon (LASEK kan ibland trilska ett par månader innan man ser klokt).

Så det blir ingen operation. Betala $4600 för det är ju dessutom inte kul. Kanske om det var gratis, men bara kanske, skulle jag göra det då... Så det blev en tur till ögonläkaren igår och ett lager engångslinser istället. Inhandlade ett par nya solisar från Ralph Lauren som plåster på såren istället. Så får det bli!

Nej, nu ska jag ta hundisarna på en långpromenad, har redan jobbat en hel del idag, så det ska bli skönt att sträcka på benen lite.

1 comment:

Saltistjejen said...

Usch det verkar så hemskt att det är så svårt att ge Bob hans sprutor. Stackars er båda!! Hoppas så det ska gå bättre framöver när ni bägge blir mer vana.
Vad roligt med en annan utlandssvenska! Alltid skoj att lära känna nya personer och lite extra kul kan det vara att kunna prata svenska. :-)
Kram!