Monday, May 14, 2012

Helgen

Förutom alla bett jag har över benen (och Sarah med fast inte lika många) så har det varit en kul helg. Betten är från sk No-See-Ums, små knottliknande saker som man knappt ser men som ger väldigt kliande bett, värre än mygg.

I lördags hade Sarah party på Sarasota Jungle Gardens. De hade väldigt roligt, fast det var svettigt värre med 33 grader varmt och tryckande luftfuktighet. Men det blev ju lite mer "jungle" på så vis! :-)

De tre timmarna för festen gick snabbt och vi han knappt med det vi hade planerat. Först kom en djurskötare med en boa constrictor och en alligator och alla tjejerna fick hålla (om de ville) och klappa samtidigt som han berättade om djuren. Sarah med ormen

 Ormen var väldigt "kramig"

 Och slingrig!

 En del vågade klappa medan andra höll sig på avstånd. Sarahs BFF Ashley i svart till höger var INTE intresserad av att klappa ormen!

 
 Sedan var det dags att bekanta sig med Peter Pan, den treåriga alligatorn

 Ashley vågade sig på att hålla i honom, men som synes inte direkt avslappnad! :-)

 Sång och tårtljus

Sarah hade beställt en tårta med en katt på


När vi kom hem från festen väntade farmor hemma hos oss, och eftersom hon skulle stanna över natten men åka tidigt på morgonen passade vi på att ta ut henne på en Mors Dag-middag (igår var Mors Dag här i USA).

Söndagen var seg som sjutton, vi var alla jättetrötta efter lördagen, så det blev en biosväng och sedan bara allmänt slappande!

No comments: