Friday, October 31, 2008

Happy Halloween!

Om ca 1 timme kommer möblerna, det ska bli spännande att se hur de ser ut i vårt sovrum. Lägger upp lite bilder när allt kommit på plats!

Annars så är det Halloween idag; en STOR dag för de flesta barn. Så snart det har blivit mörkt är det dags att bege sig ut. Som jag har skrivit om förut blir vårt kvarter oftast belamrat med folk som kommer från andra områden, vilket är lite tråkigt eftersom de inte direkt är vänliga och så. Men strunt i det, Sarah har haft sin kostym klar i månader, hon skulle absolut vara HAJ i år! Det tycker jag är lite kul, då försvinner hon inte så lätt i havet av alla prinsessor (den klart populäraste kostymen för småflickor).

Sarah är inte sådär jätteintresserad av prinsessgrejjer, ge henne några ormar, grodor och dinosaurier så är hon som gladast. Dockor leker hon inte speciellt mycket med alls, kanske Littlest Pet Shop, vilka är små djurfigurer, och då och då Polly Pockets, som små minibarbies ungefär. Men annars är det djur och åter djur som gäller. Gärna läskiga. Och hajar är kul. Tur att vi redan hade en hajkostym, även om den börjar bli llite kort i benen kanske. Det blev ju billigt och bra för mamma, ha ha!

1 comment:

Ewa said...

Såg en vattenkanna på Linds i går som Sarah skulle tycka om tror jag. Gissa varför. Jo det var en Dinosauries.

Kramar från Visby