Monday, July 26, 2010

Måndag

Mår fortfarande pyton, sååå illamående och kan inte äta därför. Dessutom var det en hel del drama som jag inte ens orkar gå in på i detalj, men det resulterade i att Kens dotter och hennes kille kommer hit imorgon för att bo här tills de får eget boende.

De har i princip inga pengar kvar och behöver komma över hit så de kan söka jobb snarast. De hade ett stort gräl som nästan slutade med att de gjorde slut, och Kens dotter, som inte direkt är specieltl mogen av sig och tenderar att agera efter känslorna, skulel helt plötsligt skita i allt och åka tillbaka till Ohio. Hon tom begärde att Ken skulle dra tillbaka budet på huset, vilket han gjorde.

När hon lugnat ner sig och vi oratat lite med henne så insåg hon att hon agerat oerhört dumt. Hon bad om ursäkt flera gånger om, men budet på huset gick ju inte att ta tillbaka... Förhoppningsvis får det bli en läxa till henne om att man ska tänka innan man agerar... Jag var i alla fall skitsur på henne igår, med tanke på hur mycket vi har jobbat på att hjälpa dem, köpt grejjer och tom har två mobiltelefoner (med två års kontrakt) som ligger här och väntar...

Inte kul med drama i hög klass när man inte har någon energi!

Jag är inte speciellt glad över att få främmande när huset ser ut som det gör och jag mår pyton och således kommer att få svårt för att städa. Är dessutom svag. Ska ringa doktorn och få medicin mot illamåendet i alla fall, kan jag få äta ordentligt så repar jag mig nog snabbare.

4 comments:

Petra H said...

Åh nej, vad jobbigt med både en massa magstrul och familjeproblem. Jag förstår att du inte alls är på humör för att ha inneboende på obegränsad tid när du dessutom mår dåligt. Jag hoppas verkligen att du får hjälp med magen iaf idag och att du snabbt mår bättre. Att det ska vara så jobbigt att få hjälp i semestertider, jag menar folk blir ju sjuka oavsett vilken tid på året det är... Själv fick jag äntligen hjälp i fredags efter att ha väntat i 2 veckor för att läkarna var på semester :-(
Kens dotter verkar behöva en riktig reality check, jag har glömt hur gammal hon är? Jag tycker att det är helt otroligt att hon inte visar mer tacksamhet för allt ni har ansträngt er för att hjälpa henne. Hon har säkert inte haft det så lätt men man kan inte använda det som ursäkt i all evighet.
Kram och hoppas att allt löser sig snart!

Saltistjejen said...

Eh, ursäkta men jag tycker verkligen det låter otroligt omoget och väldigt oartigt att bete sig som Kens dotter!!! Visst kan man vara i situationer i livet när det krisar och man själv har nerverna utanpå vilket kan resultera i saker man gör eller säger vilka man ångrar senare. men att begära att ert husbud drogs tillaka förstår jag inte alls logiken i..... Jaja.... Jag hoppas att du snart känner dig bättre och blir starkare. Att ha folk i sitt eget hem ÄR jobbigt, men jag hoppas att det kommer lösa sig till det bästa det också.
Strykekramar!!!

Desiree said...

Stackare. Låter verkligen jättejobbigt just nu. Du behöver ju inte mer problem då du redan mår dåligt och skulle behöva lugn och ro för att krya på dig. Hoppas det ordnar sig snart så att dottern och hennes kille kan få eget boende. Blir ju himla jobbigt om de ska bo hos er en längre tid. Jag är också ledsen att höra att budet på huset drogs tillbaka. det viktigaste nu är dock att du blir frisk och återfår dina krafter så att du kan ta itu med allt annat sedan. Jag hoppas att det mesta ordnar sig inom kort och löser sig.

Stor kram till dig. Krya på dig.

S w e F l o said...

Dottern blir 20 i september. Hennes mamma läste lusen av henne igår, själv var jag mest skitsur och tyckte det hela var ordentligt barnsligt, inte direkt imponerande. Jag vet att hon har genomgått en hel del hemskheter när hon var mindre, bla sexueltl ofredande av sin styvfar osm suttit i fängsles eför det, så hon har en massa ilska inombords. Jag tror det skulle vara toppen för henne att få gå och prata med en professionell person, hon har tydligen gått i terapi när hon var yngre och mådde då bättre. Det finsn ju en anledning till att hon beter sig som hon gör, hon har inet haft det lätt...