Monday, July 12, 2010

Rough

I feel like a living dead. Since Friday I have lost 8 lbs (3.6 kg) in pure water weight. No wonder I am so weak! Saturday I could barley speak and forget about walking around.

Yesterday I managed to drink a large amount of Gatorade (sportdryck), and I think that helped a little. Other than that, I could only eat a little toast and drink some soup broth, tried a sandwich but I am so nauseated.

I have to take Sarah to camp today and then take her to the dentist this afternoon. Had to cancel my own dentist appointment, I don't think I could handle that at all :-)!

The cruel thing is that I am soooo hungry! I sure hope I can eat something more substantial today. I think that would help me get back on track a little. I have also been taking my super duper probiotic pills (Align), and they really help as well.

So hopefully this sucky stomach bug will be gone soon!

6 comments:

Desiree said...

Åh din stackare. Det var verkligen en elak bacill du har fått i dig. Hoppas det går bra att köra Sarah. Jag vet själv hur svag man blir snabbt då man är magsjuk och inte kan äta och dricka ordentligt. Jag hoppas innerligt att du snart känner dig piggare vännen.
Kram!

S w e F l o said...

Hon verkade lite vissen imorse, så jag tyckte att det var bäst att låta henne stanna hemma. På sp sätt kan vi vila upp oss till det är dags att gå till tandläkaren för henne i eftermiddag. Jag tror faktiskt inte att hon är sjuk, mest trött och inet så sugen på att gå till camp idag! :-)

Saltistjejen said...

Men FYYYY vad hemskt! Sååå jobbigt! Det är en av de värsta sjukdomarna man kan få sådär till "vardags". Just magen. Att ha ont och inte få behålla maten. Man blir så matt och helt "out". Hoppas att du kan krya på dig snart.
klarar du av att behålla buljonger eller så? D kan det ju vara ett sätt attt ändå försöka få i dig tillräckligt med vätska och salter och näring.
Kyra på dig nu!
kram!

S w e F l o said...

Jag kör med Gatorade för att få lite salt och kalium och lite soppbuljong. Det är tufft när man saknar en tarm eftersom den i princip tog hand om 80 % av vattenupptagningsförmågan, annars had ejag nog återhämtat mig vid det här laget. Men hjärnan är pigg i alla fall, nu behövs bara lite kraft i kroppen. Ska prova lite vietnamesisk nudelsoppa i kväll, är så himal hungrig! :-) Synd att man alltid går upp i vikt igen när man varit sjuk, annars hade det nästan varit värt det, ha ha!

Marianne said...

Åh, stackare! Fy vad hemskt att må så där som du gör nu! Det är grymt! Och i värmen till på köpet. Tur att du har en bra AC-anläggning så att du har tempererat inomhusklimat i alla fall. Och tur i oturen är kanske att du har vanan inne så att du vet precis vad du ska/kan göra/äta i det här läget.

Hoppas nu att du blir frisk snabbt igen så att du får äta igen och så att du orkar göra någonting!

KRYA PÅ DIG!
STORA KRAMAR!

Anne said...

Stackars liten,vilken pina och elände. Förstår att en magsjuka slår dig hårdare också. Jag hoppas att det är så mycket bättre nu, att du sakta men säkert kan ladda batterierna. Himla tur och skönt att ni hann hem i alla fall innan du däckade, att du inte blev sjuk i DC. Krya på dig kramar!