Thursday, September 30, 2010

More weird stuff

We have communicated back and forth with Ken's daughter and also her mom. Now we found out the daughter has lied extensively to her mom. The most outrageous lie is that the day they left, I should have physically attacked her and pinned her to the ground and caused injury to her!!!

Wow. That is something... I am speechless. That is so low. And what good could possibly come from making up something so ludicrous? There are other things she has lied about to her mom, but this one really made me fall off the chair. Seriously?

4 comments:

Desiree said...

Den där dotter verkar helt klart störd. Jag tror du får se henne som en person som inte är normal utan som har någon störning som sagt. Usch dock inte kul och jobbigt men jag tror att dessto mindre man har med henne att göra dessto bättre. Men det är ju självklart sorgligt att det ska vara på det sättet både för er och för tjejen själv.
Kram!

Mrs Clapper said...

Fy vad hemskt för er att ha det i era liv. Hon verkar vara både en riktig energitjuv och rent ut sagt en galning... Hoppas att ni kan få slippa det där snart!

Kramar och hoppas att ni kan få en trevlig helg ändå!

SweFlo said...

Det som är tråkigt är ju att hon fortsätter att suga musten ur oss fast hon numera befinner sig på långt avstånd. Har en känsla att vi får dras med henne resten av livet...

Saltistjejen said...

Jag har missat att lägga till din nya blogg på feed så jag har tyvärr missat en massa här, Men detta låter ju helt otroligt! Hon är verkligen en riktig mytoman. Kanske skullle hon behöva proffessionell hälp för det låter inte normal....?!
Stor kram!