Friday, January 7, 2011

Fredag

I eftermiddag kommer svärmor för att sova över. Hon har dock med sig sin lilla husbil som alltid, och sover ute i den. Det blir kul med lite julklappsutdelning och mys.

Vi brukar gå ut och äta när hon kommer, men hon vill absolut inte det. Hon sa att hon nog skulle äta stor lunch och nog inte skulle vara hungrig.

Nog? Och inte har jag lust att stå och laga en massa mat ikväll, det är en mycket busy arbetsdag idag. Ken löste det hela genom att föreslå att han hämtar upp några pizzor på vägen hem, så det blir nog bra. Då kan hon äta om hon är hungrig nog eller inte... :-)

Både Ken och jag måste jobba över helgen, så det blir nog inte så mycket kuligt, men vi får väl se vad vi kan trycka in! :-)

1 comment:

Desiree said...

Ja svärmödrar är sig lika de kan liksom alltid ställa till med något. HOppas att det löser sig. Smidigt att hon har sin husbil som hon övernattar i så slipper ni tänka på att fixa och städa gästrum iallafall. Jag hoppas att du känner dig frisk och kry nu och att det finns lite utrymme för kuligt även om ni båda har jobb att göra. Sarah får iallfall umågs med farmor och hitta på något skoj med henne förhoppningsvis.
Kram!