Sunday, January 16, 2011

Söndag

Vaknade med bländande huvudvärk, troligen migrän. Hade en migränattack i förrgår, men då bara synrubbningar, vilket är vad jag vanligtvis får. Så därför gissar jag på någon form av migränhuvudvärk, fast jag inte brukar få just det. Har fortfarande huvudvärk men inte riktigt lika illa.

Har gjort absolut inget vettigt hela helgen. Typ endast tittat på film, ätit frukt och druckit vatten. Min mage är proppfull av bara äpplen och banander, fick någon knäpp och var så sugen på det nu i helgen. Bättre det än godis såkalrt, men jag känne rmig obekvämt mätt, och då har jag inte ens ätit någon lunch idag. Vi får se om jag får plats me dnågon middag, känns som om aptiten är förstörd ändå.

Ken har jobbat hela helgen, men han komme rnog hem snart. Sarah har gjort som jag, alltså ingenting förutom att lekt, spelat spel och tittat film.

Har ingen inspiration alls att hitta på nått. Fast det ryckte i trädgårdstarmen idag då jag såg alla trista löv i trädgården. Fast jag kan inte böja mig ner, huvudvärken blir värre då. Och så kommer det nog mer kallt väder, så det är bäst att vänta med vårröjning tills våren verkligen är här, typ i slutet på februari, början på mars.

Då kan jag få bort alla löv, lägga ny mulch (bark) i rabatterna (efter att de har rensats), klippa buskar och lite annat smått och gott.

Eftersom jag är nästan hundra på att vi inet kommer att flytta i år kan jag ju dessutom plantera lite grönt och skönt i mina finfina EarthBoxes med. Definitivt örter i alla fall, Och lite olika starka pepparfrukter.

Förhoppningsvis kan jag tränamaken så att allt inet dör när vi åker till Sverige... Det gäller katten med, eftersom hon nog får bo kvar hemma och hundarna nog kommer att få bo på pensionat. Katten måste ju inte promeneras flera gånger om dagen, men kattlådan ska rengöras, mat ska fixas och så måste det till stora lass med KEL. :-) Vi får se om maken fixar det. Alla mina plantor brukar vara döda när jag kommer hem frå n någon längre resa, så jag är liiite nervös...

1 comment:

Desiree said...

Inge kul alls med migrän. Om man inte mår bra så orkar man ju inte ta sig för mycket. Jag hoppas att dina plantor kommer att överleva sverigevistelsen i sommar. Du får satsa på tåliga plantor. Jag hoppas att du mår bättre idag.
Kram!