Friday, January 28, 2011

Katt och Martial Arts

Ikväll var vi på ceremoni på Sarahs Tae Kwon Do-skola. Hon har nu officelt sitt tredje bälte, ett gult!

Jag har även pratat med kattuppfödaren. För någon vecka sedan fick några av kattungarna ett förkylningsvirus, men efter att ha varit hos veterinären verkar de ha återhämtat sig ganska bra. Dock inte den kattungen som vi hade tingat, hon har svårt att gå upp i vikt och måste handmatas.

Så uppfödaren känner inte att detta är en katt som hon vill sälja, eftersom det är oklart hur/om hon kommer att bli som hon bör vara.

Men istället föreslog hon att vi kunde ta en annan kattunge som är3 veckor äldre än den vi tingat, denna är samma färg och kön. Dessutom ska uppfödaren vägarna förbi här imorgon, så de kan i princip leverera katten hemma hos oss! Men såklart har jag inte $800 till övers just nu, de är ju inte i budgeten förrens om två veckor då vi räknade med att få ta hem den första kattungen...

Så hur gärna vi än vill ha hem katten imorgon går nog inte det tyvärr. Men förhoppningsvis kan vi hämta hem henne tidigare, troligen nästa helg. Men det beror helt på om en av Kens kunder betalar i tid. De skulle skicka en check denna vecka, men den har inte kommit in ännu. Så den borde ju vara här till nästa helg, så det satsar vi på - vi får se hur det går, spännande!

3 comments:

Saltistjejen said...

Oj så spännande!!
:-)

Desiree said...

Kul att Sarah är så duktig och tycker att det är kul med Tae Kwon Do. Det var ju skönt att det löste sig så att ni får en kisse även om det inte blir den ni tingat från början. Kommer den nya att också få heta Elsa eller ska ni komma på ett nytt namn? En eller två veckor till går supersnabbt ska du se så snart snart har ni en ny liten familjemedlem.
Kul!

SweFlo said...

Ja nästa lördag har vi spikat nu, så bara en vecka! Och ja det blir Elsa 2.0. De ser ju nästan likadana ut (den nya är lite ljusare tyckte jag). Ska bli så kul!