Monday, April 11, 2011

Måndag efter långhelg

Det var ingen skola i fredags (Sarah var ju sjuk ändå), plus hon var sjuk i torsdags, så det har blivit lite av en fyradagarshelg, fast med jobb inblandat.

Stackars Sarah åkte verkligen på ett hemskt magvirus, hon har spytt och haft diarre om vartannat hela tiden, har knappt fått i sig nått annat än vatten.

I söndags ville hon bara SÅ gärna att vi skulle ta oss till Shark Tooth Festivak i Venice, så det gjorde vi.

Hon var svag och orkade inte gå runt så mycket i värmen som låg högt över 30C. Vi gav upp ganska tidigt och drog ner till stranden där det i alla fall fanns en bris, och hade en trevlig lunch i skuggan.

Sarah var riktigt hungrig efter att inet ha ätit nått på så länge, så hon fick i sig en halv pizza.

Sedan fick vi några härligt avslappnade timmar ner på stranden, och vi badade alla tre. Vi hittade 13 nya fossila hajtänder med våra specialskopor! Det var riktigt härligt på stranden faktiskt, om än något hett!

På vägen hem fick Sarah en frusen läsk i bilen, och vi svängde även förbi Sarahs nya skola så Ken skulel få se den, eftersom han aldrig varit där.

Då kom det. Allt som hon ätit under dagen. Stackaren... Men hon mådde genast bättre när allt var klart. Synd på den goda pizzan tyckte hon!

Idag börjar standardproven, vilka är mycket viktiga, så hon fick masa sig iväg till skolan. Jag tror hon var lite orolig över att spy i skolan, men jag tror faktiskt hon är OK, hon åt bara lite för mycket för tifigt i går, och ingen feber har hon ju. Hon var dessutom måndagsvresig som bara den imorse, riktigt sur och tvär. Hoppas att det går bra för henne idag!

Igår när vi kom hem efter 6 timmar satte jag igång att klippa gräset, kantskära och sedan använda "blåsen" för att städa undan allt klipp i 35 grader varmt. Tog nästan 1½ timme... Giss aom jag fick motion? Sedan var det dusch och sedan ett jobb jag var tvungen att ha klart i gårkväll plus middag i form av coleslaw (som jag gjort i ordning innan) och hamburgare (utan bröd, med salladsblad istället).

Det var en aktiv dag och det var riktigt skönt att komma i säng igårkväll. Stackars Ken är nu i slutspurten på deklarationssäsongen, så han var uppe vid 4:30 imorse för att komma tidigt till jobbet...

Svärmor kommer för att stanna över natten på fredag, annars är det nog mest jobb som gäller här denna vecka med.

Ha en bra dag!

No comments: