Thursday, April 21, 2011

Start på 4-dagars helg!

Imorgon är det ingen skola, även om ingen firar Långfredag eller knappt verkar veta vad det är.

Vi ska upp tidigt och lämna in min bil på service. Det blir nya fjädrar, däck och olja och lite annat smått och gott. Eftersom de ska ha bilen hela dagen måste vi då skjutsa Ken till jobbet och sedan hämta honom innan bilen ska hämtas igen.

Om inget större jobb dyker upp ska vi nog kunna ta oss till poolen en sväng imorgon. Det är ungefär 33C i luften och i havet ca 26C. Sommaren närmar sig snabbt!

På lördag blir det den stora Äggjakten i GT Bray Park. Nästan 40 000 ägg indelat i olika åldersgrupper. Detta är sista året Sarah är med. Hennes bästa kompis A och hennes familj ska vi träffa där, de har faktiskt aldrig varit på just den här Äggjakten.

Efter ägg blir det beach. Vi ska ta oss till Siesta Beach och ha en snorkeldag.

Härliga Siesta Beach!

På söndag är det ju Påsk (firas endast på påskdagen här), och då har vi bord bokat på ett ställe som börjar likna vårt stamställe vad gäller Helg-middagar! De kör en gudomlig brunch buffe med nästan allt ekologiskt och närodlat.

Vi får se vad mer vi får tid med på söndag. På måndag blir det nog lite jobb för min del, men kanske nått annat kul med kan hinnas med. Jag tror nog att Sarah gärna röstar för poolen!

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig Påsk-helg. Glad Påsk!

1 comment:

Desiree said...

Låter härligt. Glad Påsk till dig och familjen och hoppas att ni får en riktigt fin påskhelg.
Kraaam!