Friday, September 28, 2012

Fredag

Äntligen känner jag att infektionen börjat vända. Det tog sin tid! Jisses vad yr och snurrig jag varit, men så i går eftermiddagen kände jag att det inte snurrade lika mycket. Vilket var tur, eftersom vi hade möte på scouterna igår kväll. Jag satt dock ner under hela mötet, men jag orkade vara med.

Helt bra är jag ännu inte, men det går åt rätt håll så jag är nöjd. Antibiotikan verkar göra sitt jobb, sakta men säkert.

Idag blir det till att jobba lite, sedan ska det bli skönt med fredag kväll! Den nya TV-säsongen är i full sving, de flesta program har nu startat upp igen den här veckan. En del nya shower som vi har valt att titta på, man vet aldrig om det blir en nitlott eller om man får en ny favorit. Ibland får man en favorit, men så tar de bort den mitt i säsongen! DÅ blir jag inte glad....

Annars är mina planer i princip att städa bilen imorgon och åka till IKEA på söndag.

Min kompis Bree har aldrig varit på IKEA och hon ville helst att hennes första gång skulle vara med mig, eftersom jag ju är svensk. Så hon, jag, Sarah och hennes dotter Katana ska dit och jag ske ge dem "The Grand Tour"! :-)

Annars blir det nog slappt, eftersom jag fortfarande inte riktigt är pigg. Kanske Sarah och jag går på bio imorgon, hon vill så gärna se filmen Hotel Transylvania som kommer ut idag.

Idag kontaktade jag organisationen Kitty Korner så att de inte glömmer bort oss och katten som behöver ett hem. Hoppas att de kan ta henne nu i helgen!

Trevlig helg alla! :-)

2 comments:

Desiree said...

Vad skönt att infektionen börjar ge med sig. Din stackare. Jag hoppas att det flyter på nu så att allt läker snabbt som det ska. Ni får ha en trevlig dag på IKEA.
Kram!

Anonymous said...

Jag har sett:
"The Mob Doctor", gillar huvudrollsinnehavaren och tyckte att serien var helt okay och kommer att fortsätta se den.
"The Revolution", en slags fortsättning på en domedags-film, kommer att forstätta se den.
"The Mindy Project", småkul och gillar även här hon som har huvudrollen.
"Emily Owens, M.D.", ännu en doktorsserie, och även denna kan bli bra.
"Go On" med Matthew Perry var kul, ska bli intressant och följa.
"The Neighbors", småfånig serie, mer för lite större barn.
"Made in Jersy", kan bli bra, om man inte börjar reta sig allt för mycket på att hon är så himla duktig och att hon är så mycket smartare än sina minst lika välutbildade kollegor...

Ser framemot att "1600 Penn", "Arrow" "The Following" och Chicago Fire" ska börja sändas...

Säg till om du hittar något guldkorn som man kan tänkas vilja se.

-Mari-