Thursday, September 20, 2012

Torsdag (Varning! Innehåller bilder som kan vara läskiga för känsliga)

Sov gott fast jag var tvungen att halvsitta lite. Katten var väldigt hjälpsam, hon sov på mitt höftben så jag inte kunde rulla över på sidan, ha ha!

Nu har jag äntligen fått av tryckbandaget, vilket genast känns bättre. Nu är det vanliga bandage som gäller, ska bytas två gånger om dagen och såret måste hållas fuktigt. Ingen sårskorpa får bildas och ska tas bort om man ser någon.

Jag tycker det ser för hiskeligt ut. Svullnaden har jag inget emot, den går ju bort. Ena ögat känns lite mosigt och näsan är öm som bara den. Men ont gör det inte så mycket tycker jag. Det ser dock inte kul ut, lär bli ett ärr som heter duga.

Jag ska köra med ärrkräm efteråt, ska tydligen göra bra skillnad i hur synligt ärret blir. Undrar hur det kommer att se ut eftersom hon ju lämnade ett litet hål öppet. Idag såg det dock mindre ut, så de inre stygnen verkar ha dragit ihop allt ganska bra.

Här är en bild så ni kan se hur det ser ut:


Det blir ett fiiiint ärr, va? Ser helt mosig ut i ansiktet och kolla in vid ögat hur svullet det är! Ena näsborren är fotfarande i princip stängd och jag får inte snyta mig, vilket jag gärna skulle vilja göra... Näsroten är svullen, det gör ont att ha glasögonen på, men det är ju bra om man kan se, så det får jag stå ut med. Linserna är inte min grej just nu, vill ha glasögonen.

En så vacker näääsa du har! :-)

Grannen ska följa med mig och hämta Sarah i eftermiddag eftersom jag tog smärtstillande innan jag tog av bandaget och jag vill inte köra då, såklart.

Ja ja. Nu är DET över, så nu är det bara att ta ut stygnen på onsdag och hoppas att ärret blir så litet som möjligt...

4 comments:

Mrs Clapper said...

Ja men det där kommer ju bli jättefint när det läker, ser "cleant" och bra ut!! Det är jag övertygad om. Starkt jobbat av dig! Mina ärr i vintras såg liknande ut, att de var svullna och huden gick uppåt sådär, men det lade sig totalt och är knappt synligt nu, så tar du ärrsalva så blir det nog kanon. Håller tummarna!

SweFlo said...

Ja det får ju bli vad det blir, liksom! :-)

Glad att det är över, livet går vidare! :-)

Victoria said...

Jag tycker att det ser bra ut! Jag hade föreställt mig något riktigt hiskeligt, men jag är mycket positivt överraskad! Det kommer bli jättefint, det är jag säker på. Harva på med ärrkrämen bara så ska du se att det ordnar sig. Kram!

Victoria said...

Jag tycker att det ser bra ut! Jag hade föreställt mig något riktigt hiskeligt, men jag är mycket positivt överraskad! Det kommer bli jättefint, det är jag säker på. Harva på med ärrkrämen bara så ska du se att det ordnar sig. Kram!