Wednesday, December 22, 2010

Elsa

Som tur var vaknade vi relativt pigga båda två idag, och det var ju bra, eftersom vi skulle köra 1½ timme för att hälsa på vår blivande kattunge Elsa.

Hon är ungefär 3 veckor gammal, de öppnade ögonen förra veckan och har knappt börjat lära sig att tulta runt, och ögonen är fortfarande blåa. Kan man bara säga som så att de är så jäkla söta? Jag kunde ha tagit hem hela högen såklart...

Vi fick även träffa lite andra katter, och det var intressant att se hur de olika färgtyperna såg ut och hur stora de är vid olika åldrar osv. Dessutom fick vi träffa mamman och pappan, mamman är ljust grårandig och pappan är precis så där härligt brunrandig som jag gillar...

Det var dock jättesvårt att ta kort, de satt ju inte direkt stilla de små liven.... Jag hade med mig en handduk som alla katterna satt på, och den fick hundarna sniffa på när vi kom hem. Och det gjorde dem, rejält! :-)

Kan knappt vänta tills i februari då vi får hämta hem henne. Jag fick i princip tvinga Sarah att gå med ut i bilen, hon ville inte alls åka ifrån alla de ljuvliga små dammtussarna. Men nu har vi ju något riktigt kul att se fram emot efter jul... :-)

Elsa knappa 3 veckor gammal

Elsa och Sarah

Elsa

Elsa och Sarah


8 comments:

Saltistjejen said...

Iiiiihhhhh!!!! VAD FIN!! å de är så söta när de är sådär små!!!!
och du vad roligt att i får en liten kisse snart! Vi fick ju Tazo i februari också (för snart 2 år sedan!) så han och Elsa har nog födelsedag rätt nära varandra! :-)
Kramar!!

SweFloKeto said...

Ja det var kul att vi fick komma förbi och faktiskt träffa henne som liten bebis, det blir intressant och se hur mycket hon kommer att ha vuxit till sig efter 7 veckor... :-)

Ewa said...

Åhhh en sån vill jag ha. Fast nej. Dom är ju så jäkla söta.
Lyckliga ni

Elisabeth Molin said...

Så sööööt - Varför blir man lika sugen på en ny katt, när man ser en kattunge.

Victoria said...

Åh, en sån liten sötnos!! Man blir ju supersugen på en misse till! Men två får räcka, jag kan bli en "crazy catlady" när jag blir gammal, haha!
God Jul!! Kram/Vic

Victoria said...
This comment has been removed by the author.
Desiree said...

Så skönt att ni mår bättre och kunde åka upp och hälsa på Elsa. Oooooh sååååå söt!!!! Jag förstår verkligen att ni väntar med stor iver på att få hem henne. Ha ha jag kan tänka mig att det var en riktig challenge att försöka fota de små liven. Så himla fin. Jag hoppas att det kommer att funka bra från start med Elsa och hundarna så att de snabbt blir kompisar men det ska nog gå bra. Smart att ta med en filt som sedan Stan och Bob fick nosa på redan nu.

God Jul!
Kram!

Gitte said...

Ullbollar och gosiga när dom är så där små. Blir en fin middag åt Stan, Bob kommer försvara den lilla tjejen så lite slagsmål om bruden kommer det bli =)