Thursday, October 4, 2007

Update

Just wanted to let you know how things are, unfortunately they are not good at all! This hurts more than the incisions hurt right after the surgery!I can barley move around, and forget about getting up from laying down, I scream like a pig! Thankfully the pain pills take the edge off a little bit, but this is not fun at all.

They said to call them with an update in 2-3 days, I guess the antibiotics should have started to kick in by then. So I guess I will call them if I still feel like this tomorrow, but if I (hopefully) feel better I will call them on Monday instead.

Now I am off to feel sorry for myself! At least I have the entire day to myself, Ken is picking Sarah up in school at 5:45 PM.

7 comments:

Desiree said...

Åh vännen vad jobbigt. Jag tycker du ska ringa dem imorgon om du fortfarande har så pass ont som du har för sådan smärta orkar man inte gå runt med i 2-3 dagar.Jobbigt att bara vänta utan att kunna göra nåt eller lindra det hela på något vis. Bra att du iallfall har lite painkillers. Jag tycker jättesynd om dig. Stor kram till dig.

Anne-Marie said...

Men vad jobbigt. Hoppas att du snart är pigg och mår bra. Kram!

Monica said...

Nejmen, vad tråkigt att höra att du har så ont. Hoppas det snabbt går över!!

Anonymous said...

hej! snubblade in på din blogg genom en länk från någon annan och läste litegrann. Bla att du inte gillar den amerikanska leverpastejen, när du gjorde smörgåstårta... Här får du ett recept på något som liknar vanlig svensk leverpastej, inte svårt att göra heller. Jag brukar inte finhacka som det står i receptet, utan mixar det i matberedaren, eller med mixerstav.
Hoppas också att du mår bättre. Såg att det fanns en artikel om allupurinol som profylax för pouchitis. Jag har inte läst den så jag vet inte om det är bra eller inte. länk: http://pubdb.liu.se/pubdb?page=22&publicationid=9803

hälsningar Ulla, mammaledig och heltidsstuderande som ibland fördriver tiden med att surfa runt bland olika bloggar!

Kycklingleverpastej
300 g kycklinglever
1 ägg
2 dl vispgrädde
1 msk mjukt smör
1 1/2 msk ströbröd
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk konjak

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Hacka levern fint och blanda med alla övriga ingredienser eller mixa allt 1 min på medelvarvtalet. Passera smeten genom en nätsil.
3. Häll smeten i en 1-liters smord ugnssäker form. Den ska fylla till 3/4. Lägg på lock eller täck med aluminiumfolie.
4. Grädda i vattenbad (obs måste vara i vattenbad, annars blir det inte bra)i ugnen ca 70 minuter. Ta bort locket de sista 15 minuterna så det blir lite färg på toppen

Desiree said...

Hur mår du idag? Känns det liiite bättre? Har du kunnat sova nåt i natt? Jag hoppas så att du får slippa detta snart.

Annika said...

Sweflo! Hur är det med dig nu? Det läter som om du har en alltför jobbig smärta att bära omkring på...Hoppas att allt är bättre när du läser det här..

britgirl said...

Hi Sweflo,

So sorry that you are having these horrid problems. I do hope you are feeling a little better by the time you get this.
We will suffer together as I have had a bad bad week with health too.
More hugs.