Friday, December 21, 2007

Poor kid!

I feel so bad for her, she sure have had a lousy day! Except for water, she couldn't even stomach a couple of ice pops I made out of fresh orange juice, they came up together with the Tylenol I had given her for the fever. She has been totally knocked out on the couch for a few hours now. Hopefully she will have a better day tomorrow!

2 comments:

Desiree said...

stackars Sarah. Jag är dock ganska övertygad om att hon kommer att känna sig bättre imorgon. Jag hoppas som sagt innerligt att ni klarar er. Om ni inte blivit dåliga tills måndag så kan ni ha klarat er. Tänk på att det är mycket viktigt med god handhygien.Även handsprit är bra att ha hemma då någon är magsjuk. Bra om ni har fler toaletter så att ni slipper dela med den som är sjuk. Lakan, handdukar och allt som varit i kontakt med den sjuke måste sedan tvättas med klorin för att få bort viruspartiklar eller i minst 60 grader celius vilket tyvärr många amerikanska tvättmaskiner inte klarar. När man sedan känner sig bättre är det viktigt att tänka på att man fortfarande är smittsam i minst 48 timmar sedan man haft sista kräkningen eller diarren. Hoppas Sarah känner sig bättre snart.

S w e F l o said...

Ja du om någon vet ju det här med basilusker och sånt! Som tur är har hon inte visat några tecken på att vara sjuk sedan igåt förutom trötthet och feber. Idag startade jag min 2-dagars julstädning, och jag började med att tvätta alal textilier. Vi har en sanitary-inställning på vår tvättmaskin som garanterat tar kål på sånt man inte vill ha. Det tar 1.5 timme längre än vanlig tvätt, men superbra vid sådana här tillfällen. Jag brukar köra handdukar i det programmet då de har en unken mögellukt. Blir som nya! Jag tom gav hundarna ett bad igag, de var inte vidare glada, men rena och mjuka blev dem!