Friday, February 15, 2013

Woohoo!

Överlevde ännu en Body Pump-klass! Fast kanske man skulle kallat det Body Pimp? Går man regelbundet så kanske man får en pimpad kropp, eller? :-)

Jag bara önskar att det fanns ett snabbt sätt att fixa mina handleder. Jag har frågar flera tränare på gymmet om de har tips, det gör så förbannat ont att göra push ups och annat som kräver vinklade handleder...

NU... börjar nästan helgen. EN hundpromenad, en dusch, lite jobb, skolhämtning, passfotografering för Sarah (jag passade på att ta mitt igår när jag ändå hade varit och klippt mig. Fast det ösregnade så det hade jag inte så mycket för!)

Jag tror jag ska göra pyttipanna ikväll, gott när det är småruskigt! Jag gör det på rutabaga, sk Swedish turnip eller kålrot. Smakar potatis men har acceptabla kolhydratsnivåer för LCHF.

5 comments:

Saltistjejen said...

Härligt! Låter himla gott med pyttipanna. har du rödbetor till??
Hoppas du kan få ngt bra tips för dina handleder. Inte bra att de gör så ont när du tränar.
kram och ha en fin helg!

SweFlo said...

Reumatologen gav mig grönt ljus, det är väl bara att lederna har blivit så stumma efter år me dproblem. Men jag ska göra vad jag kan för att "mjuka" upp handlederna! :-)

Inga rödbetor till eftersom jag inte hittade någon sockerfri, men en klick osötad ketchup kanske det blir istället!

Anonymous said...

Hallå där, jag älskar din blogg. Är det något jag kan göra för att få uppdateringar som ett abonnemang eller nåt? Jag beklagar att jag inte är bekant med RSS?

SweFlo said...

Vad kul! Själv använder jag Google Reader för att hålla koll på alla nya blogginlägg hos mina favoriter. Det är bara att hitta Reader uppe i Googles startsida, sedan lägger man in namnet på den blogg man vill prenumerera på under Subscribe (heter säkert Prenumerera i den svenska varianten. Du kan kopiera bloggadressen direkt i webbläsaren och klistra in den, i mitt fall är det då http://swedeinflorida.blogspot.com/

SweFlo said...

Glömde ju att säga att det ju finns såklart andra bloggläsare, såsom populära loglovin t.ex. Sålänge en blogg har ett RSS-flöde så kan man alltså prenumerera.