Tuesday, April 3, 2012

Disktrasa

A la väl använd. Så känns det just nu.

Det där dokumentet som skulle vara ett lätt korrekturläsningsjobb visade sig ju vara ett gediget redigeringsjobb. Jag jobbade febril för att hinna klart innan fem.

Vid fyratiden var det inte så många sidor kvar och då PANG fick jag ett migränanfall, vilket i mitt fall inte betyder huvudvärk utan zickzackmösnter och jag kan knappt se.

Sådär satt jag och försökte se vad det stod och vad jag skrev, och jag hann! Med 25 minuters marginal!

Och precis då släppte migränen nästan helt - vadå psykat! :-)

Nu ska jag njuta av att hjälpa Sarah med matteläxan i lugn och ro och sedan maken på intågande med Thai-mat på LCHF-vis, utan ris.

Igår kom Ken inte ifrån kontoret förrens halv elva på kvällen. Han var helt urlakad. Så vi ser båda fram meot söndagen vilket är den enda lediga dagen Ken har nu över påsk.

Phew...

2 comments:

Victoria said...

Påtalar du att det var dåligt gjort och att du fick redigera om en massa för att det skulle bli bra? Jag menar, du ska ju inte jobba gratis och de måste få veta att det andra personen gjorde ett jäkligt dåligt jobb?!

Kram//Vic

SweFlo said...

Absolut! För man vill ju helst inte behöva städa upp efter den här personen igen... Dagens jobb har dock gått som en bris, superbra översättning där som inte alls kräver mycket hjärnkapacitet att fixa med. SÅ ska det vara! :-)