Wednesday, April 4, 2012

Hej!

Hur är läget?

Här är det helt OK. Jag var helt urvriden och genomtrött i hjärnan igår kväll. Ken likaså. Så vi gick och la oss vid halv tio. Härligt! Och då var jag fortfarande inte helt utvildad då jag vaknade imorse tio i sju.

Idag har jag ett korrekturläsningsjobb på G igen, men jag är ganska säker på att detta kommer att bli en fjärt i universum jämfört med gårdagens, även om det är 124 sidor.

Sarah har kort dag idag, så min lediga eftermiddag startar redan vid ett. Om inga andra jobb kommer in vill säga, jag har två som kan komma idag eller imorgon.

Jag ser fram emot att få städa av och diska lite i eftermiddag. Gå och handla lite mat och laga en god middag. Det har varit så stressigt de senaste två veckorna, så man behöver en lugn eftermiddag då och då.

Vi har hittat ett bra botemedel mot hjärntrötthet, vi kollar på "The Walking Dead". Första säsongen är avklarad, och vi är halvvägs genom andra. Det är nått med en apokalyptisk omvärld och zombier som försöker äta huvudpersonerna när de får chansen som får en att glömma bort sin egen lilla "äta-jobba-sova" värld. Riktigt uppfriskande, prova den! :-)

1 comment:

Saltistjejen said...

Å du när ni sett färdigt andra säsongen vill jag GÄRNA ha en kommentar från dig om vad du tror inför säsong 3!!! :-)
Kram!