Thursday, April 19, 2012

Lite bättre

Efter att ha ringt till veterinären fick jag ett grönt ljus att öka hans insulin till 6 enheter. Det vaerkad ehjälpa en hel del, imorse var blodsockret fortfarande höht, men 251. Mycket bättre än över 500! Det ska helst hålla sig runt 125, så vi har ju en bit kvar innan han har hittat rätt.

Men det märks såväl på Bob, nu är han så mycket mer aktiv och sig själv. Igår sov han bara, helt slut.

Så vi kör på 6 enheter tills på måndag så får vi se hur det ser ut då och kanske blir det rent av 7 enheter?

Mycket jobb idag, i princip hela veckan har varit busy med jobb. På lördag ska Sarah me dscouterna på stranden. De ska först tillbringa någon timme med att plocka skräp, sedan ska de snorkla och bada. Om nu vädret tillåter, det ska visst bli storm till helgen. Vi tackar verkligen inte nej till regn, torkan är ganska svår här i Florida just nu och regn behövs!

Jag frågad eSarah hur det nu har gått eftertre dagar med prov och hon sa att hon var så förvånad, för hon trodde det skulle vara svåra prov. Det låter ju bra! Dessutom har de ingen läxa (förutom i måndags) så hon gillar det här med FCAT-prov! D ehar prov på förmiddagen och resten av dagen är ganska soft, i hennes tycke, Bra, jag är glad att hon är positiv, det had eju inte varit kul om det var en ren pina.

Vi pratade om att det är bra att vara förberedd på en situation. Oftas blir allting mer positivt då.

Nej, nu tillbaka till jobbandet!

PS Pia, dina skor kom igår, skickar dom så snart jag kan!

1 comment:

Anonymous said...

Skönt att Sarah verkar ha klarat pressen med proven bra.
Mamma blir lycklig när skorna kommer, hon lät så glad när hon rapporterade att hon beställt dem.
Kram
-Mari-