Friday, July 6, 2012

Fredag

Hade jobb som låg och väntade, varav ett som ska vara inlämnat nu på morgonen, så ingen sovmorgon idag.

Efter jobbet som var mest tidspress på var gjort tyckte Bob att det var dags att gå ut på dagens andra promenad (Ken tar dem på en lång morgonpromenad innan han åker till jobbet).

Nog smart att göra det nu innan det blir superhett. Än så länge är det under 30 grader så här 8:20 på morgonen, fast luftfuktigheten är så att man kan skära i den känns det som. Ickigt.

Bob är såklart en amerikansk hund. Och vad gör en amerikansk hund? Jo, pinkar på en typisk amerikansk vattenpost såklart!


Vi träffade på en flock Ibisfåglar, fast de var mest intresserade av att hålla sig borta från oss och äta...


Hemma igen! Jag har tagit bort de flesta blommorna och plantorna ute nu. Det är för varmt och de pallade inte med längre. Det enda som klarar sommaren är pelargonerna och dessa Mexican Daises. De gillar vädret!Inne i köket för att få något kallt i oss ser vi denna lilla ödla på utsidan av fönstret. Är det något Florida har mycket av är det just ödlor. Olika arter, storlekar och färger. Jag gillar ödlorna, de håller insektsbeståndet nere och är söta såklart!Nej, nu tillbaka till jobbandet. Vi får se om vi har tid att hitta på något kul idag, det beror lite på om jag kan hinna klart jobben som jag har uppradade för idag, ganska mycket att göra.

No comments: