Tuesday, July 10, 2012

Tisdag

Det åskade och blixtrade nästan hela natten. Ganska mysigt faktiskt! Men det bästa var att vi vaknade till en nyduschad natur imorse, och det var nästan behagligt varmt.
Jag passade på innan solen kom igång för mycket och tog hundarna på en riktigt lång promenad. Det är ju annars ganska tufft för dem i den här värmen. Det var på håret lite för lång promenad dock, värmen började krypa upp igen mot slutändan.

Sarah är väldigt glad idag. I eftermiddag ska jag släppa av henne hos hennes bästis Ashley. Hon ska nämligen sova över där och stanna till imorgon kväll. De ska hitta på en massa kul, bada i poolen och leka såklart. Hon har packat väldigt noga, valt ut alla kläder hon ska ha med med omsorg, snuttan!

Ken tyckte vi skulle passa på att ha lite trevligt nu när vi får barnfritt ikväll, så han ska bjuda ut mig på en ny restaurang som ligger på Manatee River, Tarpon Pointe Grill & Tiki Bar som tydligen ska vara väldigt bra, med trevlig underhållning och jättegod mat. Det är ju kul att få gå ut lite sådär på en tisdag, faktiskt!

Har en hel del jobb idag, men har redan betat av en större del. Hoppas få tid att städa lite också, köket har lyckats bli sådär superstökigt igen. Suck, det är ju aldrig någon ände på det där städandet liksom...

Bob och Stan vet i alla fall hur man ska hantera en het sommardag. med en siesta såklart!

 Stan sover nästan alltid på Sarahs kontorsstol på kontoret...

Bob är lite mer flexibel, denna vecka verkar det vara Sarahs bean bag som gäller... :-)

No comments: