Thursday, December 22, 2011

Det börjar närma sig!

Det här med att jobba hemifrån på heltid är jättebra. Missförstå mig nu inte. Men det är liksom så gott som omöjligt att stänga av totalt när man vill vara ledig och det inte är helg.

Men det gick förvånansvärt bra att varva jobbande och städandet igår. Sarah leker så bra med sin bästa kompis, de är väldigt samspelta. Lite skillnad från de andra barnen som brukar leka här (just nu är de med Sarah inräknat fyra tjejer och en kille i hennes rum).

Jag fick det värsta städandet gjort igår, så nu är det inte så mycket kvar, Men just till jul blir det storstädning helt klart. Så mycket som fått glida för att det varit för mycket jobbande.

Men nu är det i princip bara tvätt av hundar och filtar, tvätt av sänkläder (imorgon), lite polering av rostfria apparater i köket, dammsugning och moppning. Och lite annat pyssel. Imorgon blir det som sagt tvätt av sängkläder och sedan mathandel inför julen, även om det viktigaste redan är klart.

Känns faktiskt riktigt bra, inte alls stressigt! Och på julafton blir det slappt och härligt med lite bio, preomenad och spelkväll. Med svenskt godis!

Dessutom kommer tydligen TV-panelerna idag istället för imorgon, så det ska bli spännande att s em jag kan fixa TVn... Sista julklappen kommer också med UPS idag.

Så allt känns A OK just nu faktiskt. Har faktiskt julkänsla även om det som de senaste dagarna ska bli nära 30 grader varmt. Man få skapa sitt eget julmys helt enkelt!

Den enda sorgen är att det int eblev en enda julmust i år, tack vare IKEA. Ska försöka fixa det på den Skandinaviska affären nästa år, men där måste man var aute i god tid...

Hoppas att ni alla har chans att stanan upp och NJUTA av julen som nästan är här, ta det lungt och umgås med familj och vänner! Ha en riktigt bra dag!

2 comments:

Jenny said...

Vet inte om ni har en World Market nere hos er, men här hos oss säljer de faktiskt julmust :-)! Riktigt god, jag rensade ut deras lager, ha ha... KRAM och God Fortsättning!

SweFlo said...

Jag önskar... Det finns en skandinavisk affär, men eftersom jag inte tänkte å att vara ute i tid var deras julmust slut i början av november!