Monday, December 26, 2011

Måndag

Måndag morgon, Annandagen...

Jag sitter och kollar vid datorn. Ken har åkt iväg för att träffa en kund på jobbet ett par timmar. Hundarna snarkar, Sarah sover. Endast jag och katten är vakna.

Det har varit en lugn och skön julhelg!

I lördags skulle vi på bio, och eftersom vi ville se Tintin i IMAX 3D tänkte vi att det var bäst att köpa biljetter i förtid, och gjorde så kvällen innan. När vi kom dit visade sig IMAX-föreställningen vara inställd. Inte någon fara tyckte vi, eftersom en vanlig 3D Tintin började inom en timme.

Men de på bion kände sig jättetaskiga, så vi fick pengarna tillbaka för filmen vi hade köpt biljetter till, vi fick GRATIS biljetter till nya 3D-filmen, vi fick presentkort på YTTERLIGARE tre gratis biljetter, vi fick presentkort på tre gratis popcorn och tre läsk! Jisses! Måste ha varit för att det var Julafton, för det var verkligen supersnällt!

Så vi fick se gratis bio med gratis popcorn och läsk (och med tanke på hur DYRT det är att gå på bio så var det väldigt tacksamt!). Och vi har ett till gratis biobesök med läsk och popcorn att se fram emot! Jag fattade inget alls förrens vi gick och satt oss för att äta lunch medan vi väntade på den andra filmen att börja och jag fick chans att kolla på alal kvitton och presentkort. Helt otroligt vilken service!

Filmen var godkänd av alla, och efter det bar det hemåt för lite promenad, sedan spelade vi Wii, käkade pizza och såg på film hela kvällen.

På söndagen var det då äntligen JUL och Sarah måste ha varit extra snäll i år för hon fick massor av julklappar. Själv var jag väldigt glad över de Ugg-tofflor som jag längtat efter. Kanon på stengolv under vintern!

Kens bror Kevin var här, vi åt, pratade, gick ut och gick och Sarah busade. På kvällen åt vi lite till och kollade på film och spelade Wii.

En riktigt härlig julhelg utan stress. Bara trevligt!

1 comment:

Saltistjejen said...

Vi vill också se Tintin och hoppas vi hinner innan den slutar gå. Vad otroligt BRA av dem att ge er allt detta för den inställda filmen! BRA BRA BRA! Glada kunder är kunder som berättar det för andra! :-)
Låter som ni haft en riktigt fin julhelg.
God fortsättning nu!
KRAM!