Thursday, December 15, 2011

Håll tummarna

Har lyckats lokalisera panelerna som jag behöver för TVn hos en liten elektronik-tomte uppe i norra USA. En reparerad panel, precis som den som jag trodde jag hade köpt korrekt... Endast $25!

Elektronik-tomten verkar vara lite seg, så jag hoppas på att få paketet nästa vecka i alla fall...

Igår gjorde jag något riktigt dumt... Jag gick och tänkte att det var tisdag hela dagen. Det är ju inte så farligt, förutom att dte var onsdag, och Sarah slutar skolan tidigt på onsdagar... Kom på det just som de ringde från skolan... Jag betalde igen min fadäs med en tidig julklapp, ett par silveröronhängen i form av små katter... Så Sarah är inte alls arg, hon tycker tvärt om att det var kanonbra att jag glömde hämta henne, ha ha!

Denna morgon ska jag till reumatologen och göra en lupus/SLE-koll. Ska prata lite om halsen också, har fått problem med rösten och min vanliga doktor tror att det är någon form av polyper på stämbanden. Tydligen inet helt ovanligt med lupus. Så vi får väl se om reumatologen tycker jag ska gå till en öron/näsa/hals-specialist. Det kan vara riktigt besvärligt ibland eftersom rösten blir så ansträngd att det låter som om jag gråter. Och det är ju lite pinsamt när man pratar med folk man inte känner...

Imorgon är sista dagen innan jullovet startar! Känner för att gå och storhandla mat och bunkra upp, men det är ju lite tidigt ännu.

Men jag tänkte vi kunde fira lite i helgen ändå, eftersom vi firar 13-årig bröllopsdag på måndag.

Och släkt och vänner som jag brukar Skypa med, jag har numera Skype på mobilen, så jag finns på Skypen nästan hela tiden eftersom den är igång när mobilen är i gpng. Funkade utmärkt när jag Skypade med Sverige igår. Vi haren Internetplan för mobilkontot med obegränsad datatrafik, så det är bara att Skypa på!

No comments: