Saturday, December 10, 2011

Lördag

Lite tuff natt, Bob var sjuk igen. Undrar hur det kommer att gå för honom. Bukspottskörteln lär ju inte bli bättr eme dåren, och han går mot 12 år redan... Han äter en strikt kost för att förebygga att han blir sjuk, men man kan ju inte kontrollera ALLT han stoppar i sig, och han är en mästertjuv. Vet faktiskt inte vad han kan ha ätit för att bli sjuk igår. Men om Bob är sjuk betyder dett att någon måste sova på soffan (läs Ken), och det blir en massa upp och ner hela natten. Stackaren kan ju inte hjälpa att han mår dåligt...

Sarah var så spänd inför idag! Hon ska på kalas hemma hos sin bäst akompis, och alla tjejerna ska sova över. De ska ha skattjakt, karaoke, dansuppvisning, pizza och filmkväll - låter riktigt kul!

Vi var tvungna att köpa en sovsäck eftersom de ville att alla skule ha med sig en. Hon har i princip BOTT i sin nya sovsäck hela veckan! :-)

I onsdags köpte vi en liten bäddsoffa på IKEA som nu står under hennes loftsäng, perfekt extrasäng när gäster kommer, och Sarah har något klokt att sitta på i sitt rum när hon läser.

Igår insisterade hon på att sova i sovsäcken på soffan (fast den inte är lång nog för henne att sträcka ut sig). Och hon gick och la sig själv, på sin vanliga sovtid (fast hon får vara uppe sent på fredgar). Så är det när man riktigt ser fram emot något kul! :-)

Själv ska jag tvätta ett berg av kläder idag har jag tänkt (speciellt om jag vill ha nått att ta på mig ikväll...)

Det har jobbats en hel del i veckan, så tiden har inte riktigt räckt till tvätt också.

Efter att vi släppt av Sarah på festen ska vi dra oss ner till Sarasota och gå på härlig seafood-restaurang, sedan har vi biljetter till en stand up comedy-show. Kul med lite vuxen underhpllning på tu man hand!

Nej, nu ska jag gå och kasta i första tvätten...

No comments: