Tuesday, June 5, 2012

Hemskt mycket

Mycket jobb och ingen tid till något annat just nu! Det verkar liksom aldrig som det trappar ner, saknar de där åren då det kunde gå dagar utan några jobbprojekt, man hann pyssla me dannat emellan. På den tiden var huset städat, tvätten tvättad och disken diskad!

Nuförtiden hinns inget med känns det som. Det är ju liksom inte så att man bara kan gå ifrån jobbet heller, när man jobbar hemifrån. Och eftersom mina kunder finns lite över hela världen är det alltid någon som tycker det passar att kommunicera från tidig morgon till sena kvällen...

Jag kanske ska tänka om det där med att ha en jobbarsommar i år, det hade nog varit bra med i alla fall en långhelg borta innan skolan börjar igen. Vi får väl se hur det blir. Något enkelt, kanske dra upp i bergen i Blue Ridge, GA igen? Vi har ju aldrig varit där på sommaren, och hundarna kan komma med. Suck ja.

I söndags var vi ner till stranden och åt frukost, sedan skulle Sarah på kalas, och jag var så trött. Hade ingen lust att åka hem emellan, och ingen lust att sitta där och vänta (det var på ett ställe som heter Bounce U, med en massa hoppslott och liknande).

Som tur var tyckte Sarahs BFFs mamma detsamma. Vi har blivit ganska bra kompisar, specieltl efter vår tjejhelg när vi var iväg till Orlando alla fyra.

Hon och jag åkte ner till Sarasota och hittade ett mysigt kafe där vi satt och fikade i 1½ timme. Så härligt och avslappnande. Sedan var det inga problem med att åka hem och jobba vidare. Synd att det inte finns så många bra kafeer här, saknar det från Sverige.

Nu ska jag diska innan nästa projekt kommer. Torsdag och fredag är fullbokade med jobb, så måste hinna med en massa nu idag och imorgon. Och imorgon eftermiddag ska vi hämta ut Sarahs nya glasögon, spännande!

No comments: