Tuesday, June 5, 2007

Oj här går det undan!

Med risk för att tangentbordet ska ryka (har skrivet så det går undan som bara den idag) tittar jag in här lite snabbt.

Hade 5 ganska så tunga jobb som låg och väntade i morse. Det var lite stressigt eftersom jag sagt ja till alla och kommer ha ont om tid den här veckan. På torsdag missar jag i princip en hel jobbardag eftersom jag ska på behandling via dropp och kommer att bli sittandes där en halv dag, och sedan är det besök hos huddoktorn på eftermiddagen.

Men jag VET att jag jobbar som bara den om jag har lite så där lagom med stress och press över mig, och vips så hade jag gjort klart, skickat iväg och fakturerat 4 av 5 jobb! Det femte har jag fått förlängd deadline, så jag har tills på måndag att göra klart. Kommer nog att ta med S och hundisarna till K's kontor, eftersom han ska jobba på lördag, och jobab där. Det brukar vara mysigt! Det kommer att bli eett segt projekt dessvärre, det är vanligtvis fallet om det är något som jag tycker är tråkigt, detta är en bruksanvisning för "world's first upright wrinkle removing machine". Registrerar inte direkt jättehögt på intresseskalan, men många fina tusenlappar blir det till att handla på ICA i Sverige med, så...

Nu en liten promenad med vovvsarna, de står här och nyser, fnyser och gnäller... fast jag lyckades trycka in en 45 minuter lång promenad tidigt i morse innan det blev för varmt, så det går nog ingen supernöd på dem... :-)

3 comments:

Anne said...

Jag håller tummar och tår för att medicineringen ska lyckas och vara effektiv!!! Du är som sagt en stark, optimistisk person med massor av go i sig. Det märks i dina inlägg. Det måste jag verkligen säga om och om igen. Så många andra hade blivit bittra och arga på livet och allting.
Det hade varit kul lära känna dig.
Förresten, vad söt din dotter är på bilderna du nyligen lagt upp i samband med olika inlägg. Vad spännande det måste vara för henne (och overkligt kanske?) att vara på väg på semester till Sverige.

S w e F l o said...

Jag rodnar ju... Konstigt att höra någon säga sånt snällt om en...
Dottern vet att vi ska åka flygplan och att mamma har inhandlat allehanda små leksaker att kunna ta fram under flygturen om det blir tråkigt, så det är mest det hon är fokuserad på... leksakerna hon ska få! ;-) Och så vet hon att de alla pratar sådär roligt konstigt i Sverige med...

Desiree said...

Härligt att ha hunnit jobba undan en hel del. Hoppas det går bra på torsdag. Ha en skön promenad med vovvsingarna.