Sunday, February 21, 2010

Det var mums

Hade turen att vi fick se svenskt guld och brons i herrarnas skidåkning igår, tur att våra vänner också gillar att se på OS! Lite stolt blir man ändå när Sverige gör så bra ifrån sig. Och Kungen fick vara med på ett hörn i den amerikanska sändningen med...

Smörgåstårtan var god men oerhört mättande. Och svensk jordgubbstårta är ju bara så gott! Syrligt och inte så där sliksigt sött som amerikanska tårtor. En kul kväll helt enkelt!När de åkte sent om sidor hade vi bestämt att Sarah skulle ha en "sleep over" hos dem om några veckor, så kan vi hämta henne dagen efter och stanna på middag. Det ser hon verkligen fram emot, hon gillar deras döttrar mycket.

De är så söta, de hade av ren olyckshändelse råkat ha sönder en av Sarahs prydnadssaker, och de trodde de var i trubbel, så de hade gömt sig bakom dörren i ett av badrummen (i mörkret). Vi letade efter dem ett bra tag! Det är ju bra att de faktiskt bryr sig om att skämmas för att de haft sönder något, många barn jag känner är oerhört nonchalanta och "whatever"... Visar ju att de vet rätt från fel, och det var ju faktiskt en olyckshändelse. Ganska sött tyckte vi nog allihopa! :-)

Efter de åkte hem var jag dödstrött och vaknade under natten med svar på varför: total lupusattack. Ont i hela kroppen, hela vägen från nyckelbenen ner till anklarna... aj aj aj vad svårt det är att röra sig idag, men måste ju jobba, så inget vilande förens det är klart. Inte kul alls, men det går nog över snart, känns som en sådan attack, så jag hoppas jag har rätt!

3 comments:

Petra H said...

Wow, vilken tjusig smörgåstårta!! Och kul att middagen blev så lyckad. Jag gjorde smörgåstårta för första gången någonsin förra februari och det var faktiskt inte så svårt som jag hade trott.
Kram och hoppas att lupusattacken går över snart!!

Jenny said...

Oj vad smarrig smörgåstårtan såg ut! Det var år och dar sedan jag gjorde en, det får jag nog ta tag i snart för nu blev jag jättesugen!! Kram!

Carina said...

Vilken härlig smörgåstårta :)

Kungen, ja han är ju lite gullig iaf tycker jag...