Wednesday, February 3, 2010

Onsdag

Häromdagen fick Sarah hem sitt "report card" så vi kunde se hur det går i skolan. Hon hade tydligen fått bra i allt, och extra bra i matematik. Kul! Idag var det quarterly assembly igen, om ni kommer ihåg från i höstas så fick Sarah en utmärkelse eftersom hon var på den sk "honor roll". Idag fick hon samma utmärkelse plus en till som hette "soaring star" eftersom hon hade gjort extra bra ifrån sig i skolan. Så hon fick gå upp på scenen inför hela skolan och skaka hand med rektorn...

Tyvärr kunde vi inte vara med eftersom jag precis då skjutsade Ken till sin andra injektion i ryggmärgen, men man märker på henne hur kul hon tycker att det är i skolan numera. Det var annat när terminen precis hade börjat, då var hon inte glad alls. Det har liksom rasslat till och hon läser jättebra numera, matten går som en dans och hon behöver bara öva lite på hur hon skriver sina bokstäver, hon har fortfarande en tendens att skriva dem med början nerifrån istället för uppifrån. Men jag är så glad att hon verkligen gillar att gå till skolan nu!

Eftersom Ken fick sin andra (av tre) injektioner idag så har han jobbat hemifrån. Lite konstigt att ha honom här. Men han bjöd på thaimat till lunch, så han får gärna jobba oftare hemifrån, ha ha!

Sarah leker med ett av grannbarnen (jag är barnvakt) och hundarna snarkar. Lugn och ro med andra ord. Känner mig lite uttråkad eftersom jag redan jobbat klart för idag. Får väl titta lite på film kanske...

6 comments:

Malin said...

Vad duktig hon är!!
Nu är några påsar Ahlgrens salta bilar inhandlade, säker på att du inte vill ha något mer?
En lite knäpp fråga, men postar man brev (som behöver vägas först) på posten eller är det som här i Sverige att man kan göra det i en vanlig mataffär som har postservice?

S w e F l o said...

Åh vad häftigt! Det finsn inga postkontor på mataffärerna (som jag ha rhört talas om i alla fall), men lite här och där finns det bensinmacker som har postkontor. Du kan kolal på www.usps.com vilket kontor som ligger närmast där du kommer att vara. SÅ spännande och lyxigt! Säg bara till om det är något jag kan skicka till dig! Tusen tack, verkligen!!!

Saltistjejen said...

Vad rolig att det går så bra i skolan! Härligt!
Och du det där med att låta lite uttråkad tycekr jag lät underbart...! Mer sådant hitåt tack! ;-)
KRAM!!!

S w e F l o said...

Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra med mig när jag inte behöve rjobba. Det finns säker massor som jag skulle kunna fundera ut som behövs göras, men ibland har man liksom inte lust heller... Men jag ska väl passa på att njuta, snart blir det tvärtom igen och full fart!

Malin said...

Ok, då ska jag nog lyckas få iväg dem :) Jag känner att jag kommer att ha mycket nytt att lära mig i höst... Vi åker över den 17:e så att om dryga två veckor borde bilarna landa hos dig :)

Marianne said...

Så duktig hon är din Sarah! GRATTIS!