Monday, February 15, 2010

Idag blir det...

IKEA. Förhoppningsvis så får inte alal andra som också är lediga idag på denna President's Day för sig att också åka dit. Det borde ju i alla fall vara mindre folk än över helgen, eftersom de flesta vuxna ändå måste jobba idag.

Det är så mysigt att åka dit bara jag och Sarah, jag är så glad att hon verkligen gillar IKEA! Och då är det inte Småland som drar, för där har hon inte varit de senaste 3 gångerna (småckfullt). Hon gillar att prova alla möblerna och liksom "lapa in allt svenskt".

Vi brukar börja med en liten fika elle rlunch och sedan gå igenom övervåningen och sedan ta nedervåningen. Idag blir det nog bara fika, en sväng nere och sedan anledningen till att vi ska dit: matavdelningen. Jag ska ju bjuda på smörgåstårta på lördag, och jag skulle vilja hitta lite saker såsom bredbar leverpastej. Men det kan jag säkert glömma! Men lite cider och annat gott vill jag i alla fall köpa hem. Det tar ca 50 minuter att köra in till IKEA i Tampa, så det är ju inget man bara svänger förbi sådär, men det brukar vara helt OK när vi väl är där.

Jag har himla mycket jobb att göra, men det borde vara OK om jag tar det mesta av idag ledigt, med tanke på att jag fick en hel del jobb gjort igår. Och det brukar vara svårt att få något klokt gjort när Sarah är hemma ändå, så då är det lika bra att lägga ner det och ha lite kul istället.

Stackars Ken var inte glad igår. Han kom inte hem förens efter nio på kvällen, han hade fått göra om en hel del deklarationer som två av de revisorer (CPA) som jobbar åt honom had egjort. Inte direkt hur han hade tänkt sig att vi skulle spendera Alla Hjärtans Dag!

Han hade med sig god Thai-mat hem, och vi hade det mysigt på soffan med lite bra på TV. Sarah fick stanna uppe och mysa hon med, och vi gick alla och lade oss 10:30. Jag slår vad, Sarah är den piggaste av oss alla tre! Imorse smög jag upp vid halv åtta så hon kunde få sova ut lite, men nej då, hon vilel upp hon med!

Så fort jag har tvättat klart kan vi nog dra oss iväg, strax efter 9:30 (de öppnar 11). Ska bli trevligt!

4 comments:

Petra H said...

Åh, vad roligt att åka till Ikea och fika. Jättekul att du har en dotter som gillar Ikea - jag har ju en make som ÄLSKAR Ikea!! Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så kul att åka till Ikea när jag var liten, just för att man kunde provsitta soffor och kolla in alla små uppbyggda rum och hem.
Förresten, jag glömde att gratulera på födelsedagen förra veckan, eller jo, jag gjorde det kanske på FB? Din present från Sarah lät så gullig, roligt att hon kan välja ut egna presenter nu och att hon har bestämda idéer om hur det ska se ut.
Kram

Marianne said...

Min Klas kom inte heller hem förrän efter nio i går kväll! Alla hjärtans dag borde flyttas till en tid på året då det inte var ekonomiska redovisningstider eller hur man ska säga : )

Kul att åka till ikea! Önskar att jag kunde göra detsamma. Hoppas ni får en kul dag och att ni hittar bredbar pastej! Jag har en liten ask i frysen : )

Kram!

Jenny said...

Om du inte hittade bredbar leverpastej sa kan jag rekommendera "spreadable pate" som de iallafall har i var mataffar -Smakar PRECIS som leverpastej! Kram!

S w e F l o said...

Ska kolla upp det, Jenny. Förra gånger köpte jag "liverwurst" vilket smakar precis som leverpastej, och körde det i matberedaren med lite vispgrädda och majonnäs, men det var inte lyckat alls... Annars så får det bli skinkröra och tonfiskröra tror jag!