Friday, February 26, 2010

Fredag!

Har fått ruskigt mycket jobb undanstökat i veckan - nu är det bara ett litet projekt kvar innan det är helg för mig!

Jag har en hel del väldigt stora projekt på G, men inga startdatum har satts ännu. Hoppas att de inte kommer att krocka totalt. Ett projekt har möjlighet att pågå 6-18 månader, så vi får se. Ett annat som ska starta snart är ett för McDonalds Happy Meal (hemligt, hemligt). Det kommer att vara ett saftigt projekt, men det tyngsta blir nog ett projekt från en trevlig agentur i Spanien som är stort och där jag endast har 4 veckor att få allt klart.

Så jag ser fram emot en sådan där stressig tid som liksom får en att bli sådär lagom effektiv. För jag jobbar helt klart bättre och effektivare när det är lite stress och mycket på G.

Om Ken har möjlighet (vilket jag tvivlar på) så kanske han kan ta söndagen ledigt och vi kan åka till Dinseyparken Animal Kingdom. Men vi har inte sagt nått till Sarah ännu, eftersom vi inte vet förens imorgon om han kan eller inte. Vi har 4 biljetter var till Disneys parker och vattenparker som ligger och väntar, och de måste användas upp innan juni, så det är ju bra att ha lite kul att se fram emot.

Mina planer som det ser ut nu är att jobba så mycket jag bara kan i år. Vi ska både köpa hus och ny bil snart, så det behövs. En veckas semester i juli i DC har vi bokat, men annars är det jobb som gäller.

Planerna för mig är att ha noll skulder (förutom studielånet och huslånen dåra) när året är slut. Och det är ett mål som jag tänker hålla. Och i och med det tänker jag ta minst 3 veckor ledigt och åka med Sarah till Sverige nästa juli. Mamma (mormor) fyller då 80, så perfekt att åka då. Vi tänkte hinna med 1½-2 veckor på Gotland, några dagar i Sundsvall och sedan några dagar i Stockholm.

Ken lämnar vi nog hemma med hundarna, han kan i vilket fall inte ta så mycket ledigt, i så fall skulle han bara komma i 1 vecka, vilket kostar mer än det smakar tycker jag.

Vi planerar dessutom att ta en ganska stor semester i Kalifornien nästa sommar. Troligtvis en flerstadsresa med San Fransicso, sedan Sequoia National Park, ni vet där de har de där jätteträden, sedan till LA och lite Hollywood och kanske t.o.m en tur ner till San Diego. Vi får se vad det blir!

Jag ser med spänning fram emot slutet på deklarationssäsongen, då vi får Ken tillbaka så att säga, och då vi ska slutföra lånet och äntligen köpa ett nytt hus! Det där med ny bil är ett måste tyvärr, eftersom Kens cabriolet från 1999 inte direkt är speciellt pålitlig längre. Snällt nog har han gått med på att den nya bilen blir min, och han tar min Toyota Corolla från 2003.

Det blir nog en Chevrolet Traverse, en crossover (blandning mellan stadsjeep och kombi) som man kan sitta upp till 8 personer i. Skönt att slippa hyra en stor bil varje gång vi har fler än 2 gäster!

Jag var helt inne på att skaffa en Toyota Highlander först, men vi tycker båda att Traverse är snyggare, och dessutom har den bättre garanti.

Så mycket kul att se fram emot alltså! Jag tror helhjärtat på att ha stora och små saker att se fram emot hela tiden, annars kan det lätt bli lite trist i vardagen.

Nu ska jag jobba vidare så att jag kan åka och klippa mig hos min kära Patricia om några timmar. Hon ska få sin julklapp (ett pedikyrset och dubbla drickspengar), eftersom jag missade henne över julen. Jag har gått hos henne i många år och hon är verkligen guld värd. Har inte klippt mig sedan i början på november, så det ska bli härligt! Ha en underbart helg, nu allihopa, kram!

5 comments:

Malin said...

Härligt att ha många planer! Precis så vill jag också ha det, det är så roligt att planera och ha saker att se fram emot!

Malin said...

Det var jag som skrev förra kommentaren, bara inloggad på ett annat mailkonto...

S w e F l o said...

Synd att det blev så kallt här i Florida nu när ni är här, Malin. Förhoppninsgvis värmer det på lite snart. Men bättre än i Sverige i alla fall!

Madde said...

Men va kul att hitta en till SweFlo :) Vart bor du?

S w e F l o said...

Hej Madde! Jag bor ca 40 minuter söder om Tampa, så centrala västkusten. Kul att du hittade hit!