Monday, February 8, 2010

Måndag

Igår städades det riktigt br ahär hemma, det var skönt att få ordning och reda. Sarah gick mot eftermiddagen ut för att leka med grannen, och efter ett tag kom dom allihopa tillbaka med en gråtande Sarah i släp. Hon hade kraschat med sin scooter och rammlat. Skrubbsår på knäet och ont i armen. Hon blev omplåstrad och sedan var allt bra igen.

Fast senare på kvällen började hon gråta och säga att armen eller snarare handleden gjorde ont, riktigt ont. Så så fort hennes doktor öppnar ska jag ringa dit och se om vi kan få komma in. Förhoppningsvis har hon bara stukat den riktigt illa, men den behöver ju lindas i vilket fall som helst. När jag var liten stukade jag armen, men det gjorde så ont så ont. Visade sig senare att de hade sett fel på röntgen och att jag hade en spricka i armen och behövde gipsas. Så jag vill bara att de tar en titt på armen i alla fall...

Så ingen skola idag, hon kan inte hålla något med högerhanden specieltl bra ändå, så det hade inte varit till stor nytta i alla fall. Så vi får se vad problemet är lite senare, förhoppningsvis.

3 comments:

Petra H said...

Stackars Sarah, jag håller tummarna att det inte är en spricka och att hon slipper ha ont mycket längre.

Victoria said...

Oj oj, lilla gumman! Hoppas att det snart blir bättre!

Malin said...

Hoppas att det inte är något brutet och att det går över snabbt!!