Thursday, February 18, 2010

OS-frossa

Det blev lite sent igår. Stackars Anja Pärsson, det såg inte kul ut när hon kraschade! Och så nära ett silver dessutom... Men amerikanska Lindsey Vonn var kul att se, silvermedaljören Julia Mancuso likaså. Kul för dem!

Jag var nyfiken på att se herrarnas halfpipe och Shaun White. Han är ju ett fenomen i sig själv, och han lät sig verkligen inte göra någon besviken, wow! Och när han redan hade guldet i handen kunde han i princip göra vad han ville under andra turen, men valde att visa upp sitt nya trick. Verkligen coolt!

Fick inte se ishockeyn, vilket var synd eftersom Sverige vann över Tyskland. Men det är ju finalen den 28:e som är viktigast, och DEN tänker jag inte missa om jag kan låta bli (hoppas nu att Sverige går till guldfinal!).

Nu är det jobb, jobb, jobb som gäller hela dagen, sedan lite matinhandling inför helgen, tvättning och annat fix.

Imorgon kommer städtanten för att stanan HELA dagen. Storrengöring på G. Ska se till att tvätta alla mattor, handdukar och sängkläder idag så det är klart till imorgon.

Den sista stolen är nu klar och står redo. Det behövdes bara ett par starka armar att trycka in benet ordentligt så var det fixat.

Imrogonkväll (städtanten ska var ahär till ca 5 imorgon eftermiddag), blir det ihopsättande av smörgåstårta och jordgubbstårta, så de blir riktigt saftiga på lördag. Dekoreringen är ju det roliga, men det sparar vi tills strax före middagen...

Så nu... JOBB!

1 comment:

Saltistjejen said...

Visst är det rätt fascinerande med White!! jag är fascinerad iallafall. privat half pipe, klädmärke, dataspel etc etc... Han har helt klart lyckats hitta en guldåder även utanför själva sporten!!!
Och hans stil igår var bara såå bra! Vilket åk!
Anjas krasch var hemsk. jag är bara glad att hon itne slog sig sönder och samman. Fy! De kan verkligen slå ihjäl sig. Det är ju tur att det inte händer fler allvarliga olyckor trots allt.
Kram!