Tuesday, December 9, 2008

Doktorbesök

Kom precis tillbaka från min reumatolog. Jag är så glad att allt håller sig i schack fast jag inte äter några immunenedsättand emediciner längre. Jag håller tummarna att det håller i sig!

Det verkar mest vara väderelaterade ledproblem sedan de ryckte ut tjocktarmen. Typ när ett lågtryck kommer in över Florida, då känns det inte alltid så kul. Men oftast inte mer än att jag kan bita ihop och härda ut. Inte nog för att jag ska gå tillbala till att injiceras med och knapra de där nedrans pillrena som ska dämpa immunsystemet, de är inte roliga grejer. Den medicin som jag tog mest är en form av cellgiftsbehandling, och den kan även användas som abortmedicin, det säger väl en hel del! Så tvi vale, den vill jag helst slippa.

Så för att klara de dagar då det ligger jäkligt lågt för mig, och jag knappt kan ta mig ur sängen, (det kan kännas som bisting över hela kroppen), så har jag smärtlindrande medicin att tillta, ett morfinderivat. Det funkar ju bra, så länge jag slipper de andra medicnerna, och bara behöver lita på smärtlindrande någon gång per år.

Min reumatolog är för söt (han är snygg också!), idag blev han helt bestört när han fick höra om mina magbravader i augisti, och ha säger alltid "you are such a strong woman, I can't belive how you can handle all of this so well". Men som jag alltid säger, man får ju göra det bästa av sin situation.

Tänka sig, nästa vecka firar vi vår 10-åriga bröllopsdag och åker på kryssning till Mexico! Det ska bli kul!

1 comment:

nika said...

Hej du

kryssning låter helt jätteskönt juh. Ni får det underbart det är jag säker på. krya nu på dig.
kramar