Thursday, March 5, 2009

Good reads

Since I love cooking so much, I have been a member of a book club called The Good Cook for a few years. Every now and then I add to my collection of cook books (yes, I collect them!).

But they have a few other things to offer than just cook books. One is these books that I just got in the mail. Can't wait to look though them this afternoon after work:

2 comments:

Ulrika said...

Tack för din kommentar om Orencian! Själv har jag en sjukdom som heter Takayasu arterit, det blir inflammation i aortabågen och dess förgreningar, vilket resulterar i igenväxt aorta och det e ju inge bra. Har alltså ingen pulsåder ut i vänster arm alls, och bara 25% i höger arm och upp till huvudet. Men det funkar ganska bra ändå. Studien var en blindstudie men nu får jag det riktiga preparatet och snart får jag veta om jag fick det även under den blinda delen. Märker inga biverkningar alls. Hade inte chansat om jag var 20, men nu spelar det mindre roll. Modigt att våga prova utan mediciner! Vad är grundsjukdomen? Om man får fråga. Kraaaaaaaaaaaam

S w e F l o said...

Jag har lite blandad kompott när det gäller autoimmunsjukdomar. Ulcerös colit var det jobbigaste under 20 år, men nu har d etagit ut tarmen. Annars är det lupus (SLE) som ställer till en massa problem, plus vanlig reumatism. Har pga av lupus fått fel på sköldkörteln, fått benskörhet, kronisk inflammation i urinblåsan och annat kul. Men men. Inget man kan göra åt det! :-)