Friday, December 19, 2008

Cruise Update

Eftersom vi har dator med oss och vi fortfarande ligger for ankar i Key West sa passar jag pa och gor en liten uppdatering. Inget svenskt tangentbord pa denna dator, dock!

Det hela borjade med att vi slappte av stackars Bob och Stan hos veterinaren dar de ska bo nar vi ar borta. Det gar nog ingen nod pa dem, men de sag inte glada ut nar vi akta!

Nar vi anlande till Port of Tampa gick allt mycket smidigt. Allt var mycket modernt och effektivt, och vi kande oss valkomna innan vi ens kommit ombord.

Det forsta vi gjorde var att ata en god lunch och sedan utforska de 11 passagerardacken. Oj vad mycket det finns att gora, man vet liksom inte vart man ska borja. Sarah blev registrerad i barnklubben och hade jattekul dar, och hon han tom med att bada i en av poolerna innan middagen. Middagen, ja det var middag det! Servicen var utmarkt och atmosfaren festlig, och att inte forglomma sa var ju maten toppen!

Det blev en sen kvall for oss alla, jag tror Sarah var uppe till nastan elva, men ar det semester sa ar det.

I morse anlande vi i Key West och efter frukost och en snabb lunch sa gav vi oss ut pa stan for att utforska. Sist vi var har var nar vi precis blivit tillsammans 1997, sa det var ju passande att vi var har just idag, var 10:e brollopsdag! Vi tog det beromda Conch Train runt Key West, 1 1/2 timme guidad tur med allehanda historia och information. Sarah var nog ganska uttrakad av denna tur, men det var intressant, hade nog glomt det mesta sedan vi akte for 11 1/2 ar sedan...

Jag passar pa att gora denna uppdatering eftersom Sarah och Ken har gatt och spelat Shuffle Board uppe pa dack, men vi kommer att vara pa internationellt vatten snart och da kan jag inte ga ut pa naten langre.

Ikvall ar det Formal Dinner, vilket betyder att det blir extra uppklatt och extra festligt, passar ju bra eftersom vi firar brollopsdag idag. Forst ska vi pa cocktailfest som kaptenen traditionsenligt haller i, och sedan blir det middag. Sarah ska pa piratfest i kvall, och hon kommer nog ha riktigt kul. Kanske passar jag och Ken pa att kolla in Casinot da.

Imorgon anlander vi i Cozumel, Mexico, och vi har en bokad rundresa pa on som avslutas pa en privat strandklubb, sa vi far lite historia men Sarah far kul med.

Jag och Sarah precis innan torsdagens middag
Ken och Sarah framfor vart skepp, The Grandeur of the Seas, i Key West

1 comment:

Elisabeth Molin said...

TIna, När jag såg dig i den där klänningen och snygg aftonväska, upptäckte jag att du är stor nu.
Kändes helt galet - För mig är du den där lilla tjejen som olovnes kröp ner i Marcus barnvagn.....
Ja.. Du är stor nu och ute i stora vida världen. Anna skulle ha varit stolt över dig, det vet jag.
Hoppas ni får en underbar resa och Njuuuut så mycket ni kan.