Monday, February 27, 2012

Bläig dag

En sådan där jättekul dag idag. Har världens svullna hals (på utsidan alltså) och smärta. Antingen är det lymfkörtlarna som är svullna eller så är det inflammation i halspulsådern. Båda har jag haft förut och är inte sådär jätteovanliga symptom på lupus. Det är dock svårt att veta för mig vilket av det det är, känns väldigt lika.

En jäkla hög feber har jag med, alldeles frusen just nu. Vi får se hur det känns om ett par dagar. Det är ju inte direkt mycket min doktor brukar göra åt detta ändå. Blir det inte bättre så får man testa körtlarna, det brukar de göra för att se till att det inte är lymfom, vilket är en sidoeffekt man kan få av flera av de immunnedtryckande mediciner som jag tagit över alla dessa år. Eländes jäkla skitsjukdom, den här lupus! Men överlag så är jag dock väldigt nöjd över hur bra jag mår. Hoppas bara att jag inte var för stöddig nu bara!

Så om jag får välja hoppas jag på "vanliga" svullna lymfkörtlar pga lupus.

Blä.

3 comments:

Victoria said...

Nej fy ett sånt elände! Och lymfom tycker jag vi hoppar över, OK?! Hoppas att det "bara" ärnågot enkelt som snart går över! Många krya-på-dig-kramar!//Vic

Fourmum said...

Krya på dig! Kram!

Anonymous said...

Trist, hoppas det går över snabbt. Hoppas på en pigg & kry Tina när vi kommer nästa vecka.

-Mari-