Tuesday, August 10, 2010

Fatta alltså...

De hade mage att be Ken om pengar för mat när de fick reda på att vi skulle gå ut och äta! Frysen är knökfull med mat!

Men de säger att det inte finns nått att äta (översättning: nått som de inte måste tillaga...).

Men Ken tänker inte ge dem några pengar till mat, han är just nu och handlar mat som de bara kan värma i mikron, ha ha...

Dessutom passade Ken på att prata med en kompis idag som känner till allt och alla, han är verkligen som en spindel i nätet... Han informerade oss om tre ställen som just nu aktivt letar efter servitörer, och de är alla tre ställena precis sådana ställen hon letar efter...

Så om hon inte får arslet ur vagnen och fixar ett jobb imorgon...! Dessutom var killen schysst nog att låta henne slänga fram hans namn som referens, eftersom han känner ägarna! Mer serverat på silverfat kan det nog inte bli...

2 comments:

Anne said...

Än en gång, du är beundransvärd som inte bara fått spatt och ställt till med en skrikande scen. Pluspoäng till dig!!!!! Helt otroligt vilka bortskämda, lata ynglar alltså. Allt som ni gjort och gör för dem, ingen tacksamhet eller nåt driv i dem att ta tag i sitt liv heller. Mer serverat kan man inte få det, sån hjälp med allt möjligt och de är som de är. 120 pepsiburkar, OMG. Där ligger man lite i lä, om man säger så.

Fortsätt hålla oss uppdaterade med hur allting går. Förstår att det är svårt få nåt jobb gjort.
En aning olustigt också med det här att de antagligen varit in i ert sovrum, som du säger, vad ska de ha där att göra. Antagligen oskyldighet nyfikenhet, men det spelar ingen roll. De är gäster i ert hem och där dörren är stängd har de ingen rätt att gå in.
Kameran låter som en bra grej, lite typ nannycam antar jag?!

Marianne said...

Ja, hjälp vad du har fått på halsen! 120 Pepsi!!! Det slår till och med min konsumtion : ) Otroligt att Ken åker och handlar mat till dem, jag hade letat fram ett recept på spagetti och tonfisk och sagt till dem att laga själva. Typ.

Hoppas att ni fick en trevlig kväll i alla fall!

Hur gick det med killen som skulle inspektera krypgrunden (eller vad det var)? Kom han? Vad sa han? Kan de flytta på fredag?

Jag låter min gamla länk till dig ligga kvar, så går den till gamla bloggen. Fast då ser det ut som om du aldrig skriver. Nå, bättre än inget!

KRAM!