Wednesday, August 11, 2010

Har aldrig varit så lugn...

Nu är dramat över. Vi var väldigt lugna i vårt beslut. "Var tacksam för det vi gör för er, uppskatta allt vi har gjort. Det blir inga mer kontanter".  Ni väljer: stanna och gilla läget, annars ger vi er $500 så ni kan ta er tillbaka till Ohio, och dörren är där"

Killen drog iväg på fot medans hon var borta med bilen. Jag vet inte vart han är nu, han drog. Hon kom hem, men hon kunde inte få tag på honom eftersom jag har spärrat mobilen som han har fått låna av oss.

Ken var på väg hem, men jag kunde känna agressionen från henne, hon var helt plötsligt inte samma person. Väldigt elak. Hennes verkliga färg visades, om man säger så...

Jag vidhöll ett extremt lugn. Jag berättade att jag skulle packa upp hennes kläder som var i torktumlaren. Jag ringde dock Ken när hon fotsatte att vara väldigt agressiv. Hon anser att vi totalt har lurat henne på pengar !!!!!!!!!!!!!!!!!!! och en jävla massa skitsnack. Ken sa åt mig att ringa polisen, så jag gjorde det och förklarade lugnt och sansat situationen, och att vi ville att någon skulle komma och bara översee situationen efetrsom jag kände mig hotad. De kom och då blev hon verkligen agressiv mot mig!

De ringde en polis till och hon var oerhört agressiv mot dem, hon ska vara tacksam att de lät henne köra iväg alls, de hade helt klart grund att arrestera henne...

Tyvärr fick hon med sig vår garagedörrsöppnare i sin bil, och det är ju inte bra, så Ken är uppe i affären och köper en ny nu... Man vill ju inte få oväntat besök mitt i natten...

Väldigt obehaglig historia. Jag tycker bara så synd om Ken och Sarah, det här lär ju vara slutet på deras relation, vilket är oerhört trist.

Jag pratade med en av poliserna och hon sa att när de kollade Tara i datorn, och hon hade inte åkt fast för något, men hon var "känd" inom knarkkrestar och hade varit misstänkt som "dealer" av crack cocain och Heroin!!!!

Så hennes historia var inte så oskyldig som hon fick det att låta... Polistjejen sa att om hon säger att hon slutat med dessa två drogerna i maj var det ganska troligt att hon inte var helt ren ännu, specieltl om hon levt i en sådan miljö och slutat själv utan hjälp.

Jag har ju inte sett något drogmissbruk när de varit här, om möjligt har vi misstänkt att de rökt marijuana men det kunde vi inte bevisa. Men eftersom alla pengarna vi gav dem bara försvann undrar man ju...

Som sagt, oerhört tråkigt för Ken och Sarah, men jag känner också att jag tycker synd om henne. Detta var ju en superchans för henne, och vi är ju verkligen snälla människor som gärna ville hjälpa henne.

Men nog är nog, och det känns helt rätt. Lite nervöst kanske, ifall de hittar på nått.

Det var två poilser här och som sagt, en del agression från hennes sida. Jag aktiverade killens telefon så att de kan nå varandra. Han kan ju ha kvar den med SMS, det kostar annars oss $200 om vi ska stänga av den helt. SMS ingår ju gratis. Jag ville bara att hon skulle kunna få tag på honom så de kan åka tillsammans... Jag textade henne att hon nu kunde nå honom.

Jag har aldrig varit med om mer drama någonsin. Trailer trash är nog vad man kallar den här sortens folk, tyvärr. Men jag kände att jag var tvungen att försvara och skydda min egen familj. Man kan bara vara hjälpsam så länge, får man bara skit tillbaka så går det ju inte...

Så nu blir det nog en konstig kväll med att försöka förklara ett och annat för Sarah och försöka prata igenom det här sinsemellan. Men det känns bra att Ken och jag är på exakt samma sida, och att vi är lika lugna båda två. Det fanns nog tyvärr ingen annan utväg...

Huset är ju inget problem, det går ju att hyra ut med vinst, så det är OK.

Men att bli behandlad så här kommer nog ta ett tag att komma över...

4 comments:

Mrs Clapper said...

Helt fruktansvärt! Känns som om de kom in och "infekterade" ert hem. Skönt att de är borta nu så att ni så smått kan börja bearbeta och komma igenom allt som hänt. Hoppas att de håller sig på långt avstånd, speciellt om det är droger med i bilden!

Stor KRAM!

mammigranten said...

Fy fan säger jag bara!
Hur kan de behandla er så illa när ni inte varit annat än snälla mot dem!
Vilket onsdagsdrama va?
Kanske något att sälja som en florida variant på Jersey shore ;)
(min mans tips)

Hoppas verkligen de håller sig borta, växer upp och kommer tillbaka om några år och ber om ursäkt!

Kram på er

Anne said...

Det här blir bara värre och värre. Fruktansvärt obehagligt det du skriver, med hennes aggressiva stil nu på slutet och det polisen berättade om att vara "känd" i knarkkretsar och tunga droger. Nej fy sjutton, såna där människor (blodsband eller ej) ska inte din fina, underbara Sarah behöva ha i sitt hem. Visst, jätteledsamt för Kens och Sarahs skull, dotter och halvsyster. Men det här är ju helt galet och hemskt, blodsband eller ej, det finns gränser och då är det ju bara att klippa banden ändå och säga där är dörren. Jag tycker ni har skött hela den här historien på ett fantastiskt sätt! Jag tycker ni gjort helt rätt som nu äntligen lugnt och sansat, moget och vuxet sa ifrån, visade var skåpet ska stå och sa att de fick dra. Ni har gjort helt rätt!! Det går inte att göra på nåt annat sätt, vilka typer alltså. Mycket, mycket obehagligt hela den här historien. Ni som varit så snälla, gjort så himla mycket och allting ni ställt upp med och på. Och så beter sig folk så här... Jag förstår till fullo det kommer ett tag att komma över, att blivit behandlad så här av människor som man faktiskt skulle förvänta sig mer av. Trailer trash låter taskigt, men jag tänkte faktiskt precis samma sak innan jag läst klart ditt inlägg och kommit så långt ner att du själv skrev det...
Usch usch vad olustigt det här blev. Jag blev nästan lite orolig nu för er, de kan väl inte hitta på nåt än mer obehagligt som "hämd" eller nåt annat knasigt som kan gå runt i deras dumma hjärnor.
Låter bra med en ny garageöppnare eftersom er råkade försvinna med i hennes bil.
Jätteskönt du och Ken hela tiden varit och är på exakr samma sida och tänker lika beträffande det här.
Kramar till dig!!!

Ewa said...

Du är bara just den kvinnan som kan stå still när det blåser orkan. Go for it. Ge dom jävulen i det. Men så samtidigt vill jag höra resten av historien. Helt otroligt vilket slags folk det finns. Men någon har skitit i det blå skåpet det är helt klart.
Håll ut så ordnar det sig.Om inte så ordnar du det för du är stark.
Massor av kramar från Styrmansgatan, Visby