Thursday, August 12, 2010

Hus till uthyrning

Här är lite bilder från huset som vi ska hyra ut. Vi har ju inte renoverat ännu, så det fattas ju bla spis och kyl i köket, men det är ett charmigt liteet hus, riktigt trevligt faktiskt. Ligger ju dessutom i ett bra kvarter nära till allt och bra skolor... Härligt lummig trädgård på baksidan, med grannens mangoträd som så finurligt droppar lite frukt in på vår gård då och då verkar det som...

Framsidan på huset, ett charmigt hus i sk "Spanish Mediterranean"-stil som det kallas här

Vardagsrummet
Hörna av vardagsrum som är tänkt som matsalsdel
Köket, inte helt klart ännu

4 comments:

Anne said...

Huset ser jättecharmigt och gulligt ut. Med massor av potential, men hur fräscht som helst redan nu och helt inflyttningsklart ju (förutom kyl och frys). Det ser faktiskt helt super ut, ett hus jag mer än gärna själv skulle kunna tänka mig att bo i. Där har ni gjort en bra investering.
Helt otroligt vilken chans snorungarna supmade, hon hade ju alla möjligheter att verkligen en gång för alla ta tag i sitt liv. Vilket superfint ställe hon hade möjlighet få bo i, till så bra hyra också. Undrar om hon ens fattar och inser det, knappast.
Men det är helt och hållet hennes fel, hon fick alla chanser och mer därtill men tog dem inte.
Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta, men hon verkar ju fortfarande inte "se" hur schyssta ni varit, allting som du gjort. Med lite självrannasakan och självinsikt skulle en vettig person inse att det du sa om snorungar verkligen är sant och så borde hon istället skämmas för att säga hon vägrar ha med dig att göra i framtiden...
Men, men det är som det är. Man kan ju inte "tvinga" människor växa upp om de inte själva visar tendenser vilja göra det.
Du är en GOD och SÅ SNÄLL människa, det märks så tydligt. Glöm inte det, ta definitivt inte åt dig av vad hon säger och anklagar dig för att vara.
Drömhistorien vore ju om det här blev nån form av väckarklocka för henne, att ta tag i sitt liv och inte bara säga utan även i handling visa hon menar allvar, för att senare återkomma och med ånger be om ursäkt för hur illa hon betedde sig den där tiden. Men det kan väl barka iväg än mer och gå i motsatt riktning också.
Hoppas att ni känner er lite bättre till mods idag. Förstår det kan kännas som en sorg. Speciellt för Ken säkert. Det här hade ju kunnat bli så bra också... Ken fick kontakt med sin dotter efter många år, Sarah en syster. Men, men det räcker ju inte så och ni har verkligen gjort allt just nu för att få det att fungera och hjälpa dem.
Kramar!

SweFlo said...

Ja det är trist att hon inte inser vilken chans hon hade här, men man kan som sagt inte tvinga någon. Jag skulle helt klart vilja bo här själv om det inet var för att det är för litet, men om det var den storleken jag letade efter. Väldigt fräscht, speciellt när vi får in nya trägolv och fixa till stora sovrummet lite grann. Badrummet är kanon också, nytt men i charmig stil som passar huset.

Desiree said...

Tycker att det ser himla mysigt ut. Det här huset har mycket potential. Tycker också att det ser ut att vara i riktigt bra skick inomhus. Fasaden ser bra ut också även om trädgården måste fixas till en del. Det här kommer ni nog få uthyrt ganska kvickt. Underbart litet hus. Hur många sovrum är det?
Kram

SweFlo said...

Det var 3 små sovrum, men de gjord eom två av rummen till ett större master bedroom, och det som fattas nu är bara att fixa till väggarna där den gamla väggen var, måla och så ska det nytt golv då fast i båda sovrummen och hallen, fräschar emed träglv tycker vi, speciellt om man ska hyra ut. Heltäckningsmatta skulel jag nog aldrig med vilja lägag in i ett hus... Hela huset är ungefär 91 kvm, lagom sådär för uthyrning.