Wednesday, August 11, 2010

Spänningen stiger

Jag har precis sagt åt killen vart dörren är... Ken är på väg hem... Vi får se om jag kan bli av med dem...

2 comments:

Desiree said...

Med gud vilket drama! Men du gör helt rätt som visar dem vart dörren är. Inte en minut för tidigt. Ni ger och ger och de bara tar och tar utan att vara ett dugg tacksamma. Sådana här människor gäller att sätta hårt mot hårt. Tyvärr finns det sådana som bara förstår sådant språk och inte alls när man är vänlig eller snäll. Good for you och din familj. Ut med den bara !
Stor styrke kramt till dig.

Anne said...

Herregud!!! Det här är ju värre än nån dålig b-film, vad är det för människor. Jag bara gapar och är helt stum, hur kan man bete sig sådär.... Det är helt sanslöst!!! Jävla snorungar, som du säger. Jag tror aldrig de kommer bättra sig eller få nån aha-upplevelse, jag fattar inte hur de kan bete sig som de gjort och gör sen de kom till er.
Hur har de gått??? Är de ute nu??
Varken du eller Ken ska ha ett dugg dåligt samvete, om det blev hårda ord och de i manipulerande syfte sa både det ena och det andra innan de var tvungna att dra. Ni har verkligen gjort allt och mer därtill för dem. Det är de och bara de själva som försatt sig i den här situationen och att det skulle sluta så här, 100% deras fel då ni gjort ALLT för dem och de beter sig som snorungar. De har liksom sett till att kasta ut sig själva, helt och hållet deras fel. Oavsett vad de själva säger eller vad hennes mamma eventuellt kommer mailbomba dig med framöver.
Nu måste ju du, Ken och Sarah få lugn och ro. Ni kan ju inte sköta er familj och era jobb med det här dramat ständigt pågående.
Puh, jag blir helt flyförbannad på hur folk beter sig. De visar inte den minsta respekt.
Kramar!!!!