Tuesday, August 24, 2010

Tuesday

Woke up with stomach pain, can't tell if it is a clog or something else, seems like a small clog.

I guess I will just wait and see.

And I also seems to have something wrong with my right leg, like a nerve is being pinched I think. The entire leg is all weird, especially when I sit. Gah! Just hate when the body doesn't work like it should...

Still raining here, I guess it will go on for a few more days. Bradenton had the most rain in all of Tampa Bay yesterday with about 4 inches (102 mm). Lots more to come over the next few days apparently!

I am trying to get things in order here at home. It is just an never ending cycle of things being messed up and me trying to clean it... It is very frustrating and so booooooring!

But I already tried a cleaning service, and that didn't work out, so... Plus, it is not dirty, just messy. The cleaning services usually require you to pick up your stuff and un-messy everything before they come over anyway. I don't have a dirty problem, just that it is stuff everywhere, all the time.

Sigh. Hopefully it will get better whenever we move, and we have more space and storage areas to put things away. I say that before every time we move to soemthing bigger, but I really, really think I am right this time ;-)!

5 comments:

Marianne said...

Nej vad jobbigt med benet och magen! Hoppas det inte blir värre utan går över NU!

Jag har både smutsproblem och prylproblem, det hjälper inte att flytta till större. Man är i alla fall bara på några få områden och där blir det kluttrigt. Nu blir jag gräsänka en vecka, så då är det i alla fall ordning här : )

Kramar!

Anne said...

Det där med att det på en mikrosekund blir stökigt och att det känns som man inte gör annat än städar. Jag är absolut ingen pedant men det är inte roligt när det känns som det är ett enda kaos man bor. Usch ja, periodvis kan man bara bli så frustrerad och det känns som man inte gör annat än städar.

Desiree said...

Usch ja inte kul när kroppen inte funkar som den ska. Jag hoppas att du snart mår bättre både i magen och benet. Jag tror inte heller att jag skulle anlita städtjänst för som du säger så får man ändå göra stora delar av jobbet själv just med att plocka som de inte gör och inte kan göra. Det är inte lätt men man får försöka organisera och sortera för att få bort clutter. Kanske köpa förvaringsboxar och gå ignom det man har och kolla vad man verkligen använder och vad man kan göra sig av med.När ska ni flytta? Har ni redan köpt ett hus som ni ska bo i? Jag vet ju att ni har det lilla huset som ni håller på att fixa ordning men det var väl för att hyra ut och få extra inkomst på?
Kram och krya på dig.

SweFlo said...

Desiree, flytt blir det nog tidigast i vår. Just nu finns det inte ens några hus vi vill ha... Vårt problem är nog att det inte finns nog med förvaringsutrymmen. Köket har väldigt få skåp, det finns inte många garderober etc. Så även om jag är ganska bra på att organisera och ha olika backar och sådär som du beskriver, finns det liksom ingen plats för att förvara dessa. Det svämmar fort över!

Annika said...

Hoppas att det är bättre idag!
Verkligen!
Inte kul det där.

Stöket ja, fattar inte att det blir stökigt så fort. Blir galen. det är en evig konstgjord andning...