Monday, March 22, 2010

Laddad inför veckan

Det blir ännu en intensiv jobbarvecka, har bunkrat upp med mat och dryck för att hålla igång. Spenderade halva dagen igår med att jobba och halva med att tvätta, någon måste ju göra det med!

Idag måste jag ta mig ut till YMCA efter att jag har hämtat Sarah, för att resevera plats i summer camp. Idag är första dagen som icke-medlemmar som jag själv kan göra det, och det gäller att agera snabbt. Förra året blev vi väntlistade. YMCA är perfekt för Sarah: hon får vara med barn hela dagen, gå i simskola varje dag och prova på en massa olika sporter, plus klipp&klistra och utflykter. Och slipper gå hemma och ha tråkigt. Jag har planerat 7 veckor för henne, så hon får ändå 3 helt lediga veckor som vi kan ha kul tillsammans under. Men tyvärr måste man ju jobba även under sommaren...

Nu tillbaka till arbetet...

5 comments:

Desiree said...

Hoppas att Sarah får plats på sommarskolan för den verkar väldigt bra. Hon kommer säkert att få det toppenkul där. Lite pusslande med att fixa aktiviteter till barn då man själv inte har sommarlov. Låter annars som en laddad måndag med jobb och fylld kyl. Kan vara skönt att starta veckan med en rivstart ibland. Ha en bra måndag.
Kram

Madde said...

Hello dar! Laste om manateesen vid powerplantet och maste dit! Vi ska till Sanibel och sen upp till Tampa nu pa Spring Break och hur hittar vi till stallet?
Har i Fort Lauderdale kunde man forr i tiden kolla pa massa sanna, och fiskar i alla farger nere vid vart powerplant men sen kom 9/11 och hela omradet ar avsparrat sa man maste ha pass for att komma ner dit (alla cruisebatarna gar dar).. :)

S w e F l o said...

Hej Madde! Det är lätt att hitta dit från I-75. Om man kommer söderifrån är det bara att hålla koll efter sylten som det står Manatee Viewing Center på, exit 246 Apollo Beach och sedan bara följa skyltarna (och man ser elverket med de stora tornen på långt håll). Kolla in hemsidan på http://www.tampaelectric.com/manatee/

Anonymous said...

Men gu sa bra! Tack for tipset det ska bli sa kul! Nagra andra bra tips dar i krokarna? Eller lite inat landet, vi tankte aka runt och ner pa ostkusten :)

S w e F l o said...

Om ni gillar natur så rekommenderar jag ett besök i Myakka River State Park, öster om I-75. Garanterat att man får se alligatorer där!http://myakkariver.org/