Sunday, March 14, 2010

Överraskande bonus-resa

En av Kens kunder ska skicka ut honom till Los Angeles på en bizniz resa i slutet på maj. Betald resa och hotell och annat. Såklart tänkte Ken med en gång hur gärna han vill ha med sin kära fru och dotter, och eftersom vi bara behöver betala till våra biljetter är det ju ett bra tillfälle. Det blir nog hotell i Calabasas, precis norr om LA. Nära till Malibu dessutom, och Santa Monica. 5 nätter tänkte vi att vi kunde klämma in, speciellt med tanke på att det är Memorial Day-helg, och Sarah ändå är lite ledig från skolan (men någon dag får vi nog skolka henne...)

Vad kul, sådana här resor är ju lagom små att man får känna att man kommit iväg lite, men inte så att de blir en enorm produktion. Ska bli kul!

De har föresten sålt det där mumsiga huset... Men huset bredvid är egentligen bättre, bara det att det rör sig om short sale igen, men det är OK, då blir det nog inflyttning ca slutet på juli, början på augusti. Bara det är innan skolstaten så är jag nöjd. Var där och kikade lite idag, det står tomt. Såg en hel del lovande saker från fönstren (det var ju låst). Och STOR instängslad bakgård, kanon! Lungt läge med utsikt över ett naturreservat. Mysigt hus!

Sarah och jag tog hundarna med oss på lååång promenad på naturstigen idag. Vi var alla lite möra efteråt, men det var så härligt väder! Tur att jag hade solskydd, solen brände en hel del!

Imorgon blir det en stressig dag, men jag har jobbat en hel del både igår och idag, så det känns helt under kontroll faktiskt.

4 comments:

Petra H said...

Åh, vad härligt det låter med en liten bonusresa! Som du skrev, det är alltid roligt att komma iväg på en spontanresa som man inte räknat med. Är det några problem att få Sarah ledig från skolan?
Spännande att det finns ett nytt hus som ni hoppas på! Vi har några hus på lut i Bryssel, får se om de fortfarande är till salu om ca 3-4 veckor... Vi har dessutom fått reda på att vi har rätt till hjälp från ett relocation-företag som kan hjälpa till med husletande. Vet inte om jag egentligen gillar det, föredrar att kolla själv men det administrativa får vi gärna hjälp med!
Kram och ha en trevlig början på veckan!

S w e F l o said...

Petra, jag förstår om du inte vill ta hjälp av ett företag att hitta ett hus. Jag är alldeles för stort kontroll-freak för att låta någon annan bestämam något sådant! Dessutom är det ju ett väldigt personligt val. Här får barnen inte ta ledigt utan att det hamnar i betyget som olovlig ledighet. Så det enda valet man har då är att ringa in varje morgon och anmäla henne "sjuk". Så även om man ska på en minisemester som man tycker skulel ge sitt barn en hel del i upplevelser och man lovar att ta igen missat arbete så är de benhårda.

Marianne said...

Härligt med en resa till LA som hägrar. Jag hade gärna följt med till Istanbul i dag om vi bara hade haft kattvakt. Men det är som det är med den saken.

Nu håller jag tummarna för det senaste huset!

Desiree said...

Wow vad kul med den där bonusresan. Det blir ju helt perfekt! Då får ni komma iväg allihop utan att det blir så dyrt eller krångligt. Håller tummarna för att huset brevid som du gillade bättre kommer att finnas kvar en tid så att ni får chansen att kanske köpa det. Du får boka in en tid med mäklaren så att du får chansen att kolla det lite mer i detalj invändigt. Ha en bra måndag.
Kram