Tuesday, March 30, 2010

Nya lås

Blir det på torsdag. Tar inga chanser med en nyckel som är ute och vandrar, speciellt inte när det är en kopia som någon har gjort utan lov!

Som tur är ska låssmeden ändå byta alla lås på Kens firma på torsdag, de gör det varje gång någon slutar eftersom man aldrig vet, eftersom det finns mycket dyr utrustning på firman och känslig information. Ken är mycket noga med just detta...

3 comments:

Desiree said...

Usch jag skulle gjort precis som du valt att göra och ta det säkra före det osäkra då det gäller den där städfirman. Läskigt och obehagligt att det skulle sluta på det här sättet. Men helt rätt gjort av dig att byta lås.
Kram

Anonymous said...

Låter som ett smart drag att byta lås när någon slutar. Folk gör ju det mest sjuka grejer om de blir uppsagda och även om de slutat sjävla.
Och den där städfirman verkar ju konstig. tur att du redan bestämt dig för att inte anlita dem mer.
Uppenbarligen hade ni tur att "hälso" firman skickade varorna som "ni" betällt hem till er så att ni upptäckte bedrägeriet.
Och se till att du inte ger dig vad gäller betalningen från den där sopan till projektledare!

Hoppas annars att hela familjen mår bra.
Snart dags för lite påskledigheter här (slutar tidigare imorrn & så är jag ledig fram till tisdag). Blir det något påskäggsletande för er i år?

Kram
-Mari-

S w e F l o said...

Det blir såklart den stora påskäggsjakten i år med!