Thursday, March 18, 2010

Trött

Igår kväll var jag så där trött att man liksom blir matt i hela kroppen. Ken kom hem ganska tidigt, kvart i åtta, och han hade kinamat med sig. No way jag skulle orka laga middag till oss efter en sådan dag. Fast Sarah fick hemlagad middag såklart, någon timme innan...

Precis innan Ken åkte från jobbet bad jag honom ta med sig några Coca-Cola hem, eftersom de har ett stort lager för de anställda. Han köper en hel del mat och dryck till dem som de får ta av, och de kan beställa vad de vill ha. En bra fördel som gör att de anställda är nöjda!

Som en "colanarkoman" till en annan kan Marianne säkert kan vittna om så jobbar hjärnan liksom bättre med lite cola. Men jag har inte haft tid att åka till någon affär den här veckan av naturliga skäl. Och jag har tjatat på honom att ta med cola hem... Hur som helst. Han glömde såklart colan igen!

MEN eftersom han är så snäll vände han i dörren och åkte till mataffären och köpte mig en 2-liters. Plus choklad. Det var snällt, specieltl med tanke på hur trött han själv var!

Så nu kan jag överleva den här dagen lite bättre, har dessutom leftover kinamat till lunch. Kan behövas, för det kommer att bli mycket. Fick i alla fall en ökad deadline på ett annat jobb, så det ger lite mer flexibilitet. Och idag kommer nästa rond av det stora jobbet, som ska vara klart den 26:e.

Så det kommer nog att behövas mer cola snart... :-)

2 comments:

Desiree said...

Ha en alldeles underbar fredag nu med date och biobesök.

Kram.

Marianne said...

Hehe, jo, utan Cola kan man knappt jobba!

GRATTIS till 13 år och till middagspresenten! Hoppas det blev riktigt trevligt.