Wednesday, March 17, 2010

Vad kul!

Ken fick just ett $100 presentkort på en lyxig fiskrestaurang här i stan av en jättenöjd kund. Perfekt för fredagen! Och så frågad eKen mig om jag planerat Sarahs övernattning just till fredagen. Vadå undrar jag (för det hade jag ju inte). Visade sig att på fredag är det exakt 13 år sedan vi träffades första gången! Så finurligt det blev nu då!

Nej, nu tillbaka till jobbträsket. Mitt huvud spricker nog snart, men det är det värt med tanke på $$$. Bit ihop nu och tänk på filmen (det blir nog Shutter Island) och den goda maten på fredag kväll...

8 comments:

Saltistjejen said...

Å vad roligt!!!
Och kul med fredagen!! Hoppas ni får till en fin kväll då med!
kram!

Desiree said...

Perfekt! Wow grattis i förskott på eran dag. Låter som du verkligen har mycket underbart att se fram emot tills på fredag. Ha en bra onsdag så länge.
Kram

Anonymous said...

Ni vårdar då er kärlek, hittar på massa saker ihop!! Puss o. kram på dig!
Hoppas vi ses nästa sommar <3 <3

Kram Anna

nika said...

ENJOY!!!!

Camilla said...

Vilken perfekt tajming! Hoppas att ni får det riktigt trevligt:)

Anonymous said...

Så lägligt. Hoppas ni får trevligt.
-Mari-

S w e F l o said...

Tack allihopa! Date-kvällar ensamma är extremt sällsynta, vi pratar typ 1 gång om året MAX! Så det är speciellt, och på ett datum som faktiskt har betydlese, det är ju en extra bonus, definitivt!

Petra H said...

Åh grattis på 13-års dagen ;-) Själva firar vi 5-års dag x2 i maj och juni, när vi träffades resp blev tillsammans!
Du måste berätta vad ni tyckte om Shutter island om ni ser den. Hörde från en kompis att den var lite för lång, speciellt på slutet (om det makes sense, ha ha?)!?
Kram och trevlig helg!